Fishburnes dotter flyttar hemifrån

Gör allt för att satsa på porrkarriären

Foto: all over press, ap
Montana och Laurence Fishburne.
NÖJE

Laurence Fishburnes dotter Montana har lämnat sin pappas hem i Hollywood Hills för att kunna satsa på en karriär som porrstjärna.

– När jag har bestämt mig för något så gör jag det.

”Matrix”-stjärnans 19-åriga dotter har spelat in en porrfilm som snart släpps. För att vidare kunna satsa på en karriär inom porrindustrin flyttar hon hemifrån.

Montana Fishburne har bott tillsammans med sin pappa Laurence, hans andra fru Gina Torres och deras dotter Delilah, som föddes 2007. Men nyligen bestämde 19-åringen sig för att hitta ett eget boende för att kunna fortsätta nå sin dröm om att bli en porrstjärna.

– Jag ville göra min egen grej. Det kändes inte rätt att bo i min pappas hus med hans nya baby, säger Montana, enligt Female First.

”Det är mitt mål”

Sedan hon var 16 år har hon velat medverka i en porrfilm.

– Det här är mitt mål. När jag har bestämt mig för något så gör jag det, säger Montana till New York Post, enligt Female First.

Att spela in en porrfilm är inte den enda kontroversen Fishburnes dotter skapat. Nyligen kom uppgifter om att hon i höstas ska ha gripits för prostitiution. För det ska hon ha dömts till samhällstjänst och skyddstillsyn.