Nu har Robbie och Ayda gift sig

Foto: Stella Pictures
Första bilden på de nygifta Robbie Williams och Ayda Field som pustar ut efter ceremonin.
NÖJE

LONDON. I går gifte sig Robbie Williams och Ayda Field under en intim ceremoni i Los Angeles.

Gästerna hade blivit tillsagda att de skulle fira popstjärnans 20 år i showbusiness.

Foto: Scanpix
Robbie om Ayda ”Jag kallar henne min schweiziska armékniv, för det är så jag känner för henne. Hon kan göra allting. Hon pluggade för att bli advokat men hoppade av för att bli komiker. Hon älskar fotboll. Om det blir något fel på dvd-filmer, datorer eller såna grejer, så fixar hon det direkt.”

Robbie Williams, 36, bekräftade i går att han gift sig med skådespelerskan Ayda Field, 31. Bröllopet ägde rum i ett av popstjärnans tre hem i Los Angeles, skriver Mail on Sunday.

Det har varit ett stort hemlighetsmakeri kring bröllopet och inte ens deras familj och vänner visste vad som var i görningen. För två veckor sedan fick de ett ”save the date-kort”, där det stod att de skulle fira att Robbie Williams nu varit popstjärna i 20 år. Det var först för några dagar sedan de fick reda på att det var ett bröllop de skulle gå på.

Blommor för 230 000

Inga bilder har läckt från händelsen, men enligt källor till tidningen ska allt ha gått i vitt och silver. Bara de vita orkidéerna och rosorna ska ha kostat hela 230 000 kronor.

De kommande två veckorna kommer paret fira smekmånad innan Robbie Williams återvänder till England för lanseringen av Take That’s nya singel.