– Jag vill ha enkel kärlek

Barrymore har gjort slut med Justin Long – precis när deras film har premiär

1 av 4 | Foto: Foto: AP
PLÖTSLIGT VAR DET ÖVER Drew Barrymore är aktuell i ”Going the distance” tillsammans med ex-pojkvännen Justin Long. Inför galapremiären av den romantiska komedin erkände Drew plötsligt att deras förhållande var över.
NÖJE

LONDON. Ryktena har pågått i månader.

Inför galapremiären av parets romantiska komedi erkänner plötsligt Drew Barrymore: förhållandet med Justin Long är över.

– Jag har jobbat så mycket att mitt privatliv har fått sig en rejäl törn. Men jag kommer att träffa någon, det tror jag på, säger stjärnan till Nöjesbladet.

I går stod de på röda mattan tillsammans under galapremiären av ”Going the distance” på Leicester Square i London. Men privat är de inte ett par längre. Filmen som först återförenade kärleksparet Drew Barrymore, 35, och Justin Long, 32, blev också vad som slutligen skilde dem åt.

– Nu är jag ute efter ett mer moget, jordnära förhållande. Det finns galen kärlek och det finns rolig kärlek. Nu vill jag ha enkel, tillfredställande kärlek, säger Drew Barrymore när Nöjesbladet träffar henne i London.

Minerat område

Och Drew tycks också vara den som snabbast gått vidare efter uppbrottet. För Justin Long är det fortfarande minerat område som han inte vill prata om.

– Jag vill inte svara på några personliga frågor, svarar han kort när förhållandet kommer på tal.

De återförenades

För Drew Barrymore tycks det betydligt lättare. Under sina 30 år i Hollywood har hon hunnit med att avverka två äktenskap och mängder med pojkvänner, bland annat Beverly Hills-skådespelaren Jamie Walters, The Strokes trummis Fabrizio Moretti och nu senast Justin Long, först mellan 2007 och 2008 och sen återförenade under början av inspelningen av ”Going the distance” i juni 2009.

– De pojkvänner jag har haft glädjen att ha haft förhållanden med, har verkligen varit de häftigaste killarna. Jag är glad över att ha fått vara i deras liv, säger hon.

Och fler kommer det absolut att bli.

– Jag är nyfiken på vad som kommer hända. Jag kommer träffa någon, jag är inte alls cynisk eller blasé. Mitt nästa förhållande kommer vara intressant på riktigt.

FAKTA

Drew om ...

... att spela in Going the distance med till och från-pojkvännen Justin Long:

– Han är verkligen snabbtänkt och kvick och att få arbeta med honom gjorde mig bättre och mer närvarande. Och han är en fenomenal kyssare så jag visste att det skulle bli fantastiskt.

... vad hon letar efter:

– Jag kommer inte söka efter någon som kan bli min identitet och källa till lycka. Jag kommer vara hel av mig själv och snarare hitta någon som kan bidra med något till mig på samma sätt som jag kan bidra till honom.

Hon var bara 15 år – och beroende av droger

Namn: Drew Blyth Barrymore. Ålder: 35. Bakgrund: Drew har 30 år i Hollywood bakom sig och ett liv som bevakats i pressen sen hon gjorde succé i E.T. som sexåring. Beroende av droger redan före tonåren, skrev sin självbiografi när hon var 15 och vek ut sig i Playboy som 20-åring. Fick karriären på rätsida igen med succéer som ”Charlies änglar”, ”Music and lyrics” och regidebuten ”Whip it” med ”Juno”-stjärnan Ellen Page i huvudrollen. Aktuell: I ”Going the distance” mot Justin Long. Svensk premiär september 2010.

ARTIKELN HANDLAR OM