Är Uma gravid?

Uma Thurman med pojkvännen Arpad Busson.
NÖJE

Trivselbuk eller bulle på jäsning – spekulationerna om Uma Thurmans mage är i full gång.

Foto: Scanpix
Denna italienska dusch har väckt den slumrande nyfikenheten till liv hos världens gravidisar. Vad tror du?

Tarantinofavoriten Uma Thurman, 40, och hennes återvunna kärlek, den Londonbaserade finansmannen Arpad Busson, 47, njöt i förra veckan av livets goda under den italienska sensommarsolen.

Under några härliga dagar på Filicudi, som hör till den italienska ögruppen de Aoliska öarna, lapade paret sol från sin lyxyacht och ägnade sig åt ömhetsbevis som kyssar och hångel.

Den amerikanska aktrisens lätt rundade mage har nu gett upphov till intensiva spekulationer om att en kärlekskotte är på väg. Kanske är det bara livets goda liverne som ger avtryck, kanske är det kärleken som bär frukt? Om det sista alternativet stämmer blir det i så fall parets första gemensamma barn.

Uma har sedan tidigare två barn tillsammans med exmaken, den amerikanske skådisen Ethan Hawke, 39. Även multimiljonären Arpad har två barn sedan ett tidigare förhållande med den forna supermodellen Elle Macpherson, 47,

Uma och Arpad vann varandras hjärtan 2007, förlovade sig året därpå men bröt förlovningen i november i fjol med beskedet att de skulle ”fortsätta vara vänner”. Känslorna fanns dock kvar. Bara ett par månader senare fångades de på bild kyssande varandra i New York.

Även bilderna från förra veckans kärlekssemester säger mer än tusen ord.