Christina Milian och The-Dream separerar

”Valt att hålla beslutet hemligt”

Foto: AP
The-Dream och Christina Milian.
NÖJE

Intima bilder på sångaren The-Dream tillsammans med sin assistent dök plötsligt upp i media på måndagen.

Lite senare meddelade r n' b-stjärnan att han och hustrun Christina Milian varit separerade sedan i vintras men valt att hålla det hemligt.

Producenten och r n' b-sångaren Terius ”The-Dream” Nash meddelar nu att han och artisten Christina Milian separerar.

Beskedet kommer efter att intima foton på The-Dream tillsammans med sin assistent Melissa dök upp. På semesterbilderna kramas de båda och tar på varandra, och pressen antog såklart att stjärnan var otrogen mot sin fru.

För att skydda dottern

Men istället menar nu The-Dream att paret i själva verket levt åtskilda ända sedan i vintras.

– De har valt att hålla beslutet hemligt för att skydda sin lilla dotter Violet. De ber om hänsyn och respekt så att famlijen kan gå vidare, säger hans talesperson till Us Magazine.

Christina Milian verkar inte vara på med på sin mans linje. När bilderna offentliggjordes twittrade hon: ”Vad ni än tänker, tro på det.”

The-Dream, som är aktuell med sitt tredje album Love King, friade till Christina Milian i juni 2009 och de gifte sig i september. Bara några månader senare ska de enligt The-Dream ha insett att äktenskapet inte fungerade.

För fem månader sedan fick paret dottern Violet.

Christina Milian är kanske mest känd för sin hit ”AM to PM” från 2001 och hon har även synts i filmer som ”Love don't cost a thing” och ”Pulse”.

Klick!