Han är Emmas nya prins

Emma Pernald har funnit kärleken igen – i finansdirektören Tomas Jonson från Göteborg

Foto: per groth
Sommaren har paret ägnat åt sitt stora gemensamma intresse: segling. Emma har seglat sedan barnsben och även Tomas är enormt båtvan sedan sin uppväxt i en redarfamilj.
NÖJE
Foto: johan solum
Emma och Carl-Philip dejtade i tio år (1999–2009).

Vintern 2008 tog kärlekssagan slut för prins Carl Philip, 31, och Emma Pernald, 30, efter deras nio stadiga år tillsammans. Sedan dess har prillens nya relation med forna ”Paradise hotel”-deltagaren Sofia Hellqvist, 25, fått stå i centrum som landets hetaste kärlekssnackis.

Men nu visar det sig att det inte bara är Carl Philip som gått vidare. Emma Pernald slapp kyssa grodor för att hitta sig en ny drömprins. Han fanns nämligen runt hörnet – i form av göteborgaren Tomas Jonson, 30. När Klick! frågar prinsens exflickvän om hennes nya kärlek är hon hemlighetsfull.

– Tack för frågan, men jag vill helst inte kommentera så mycket om oss. Jag kan säga att jag absolut mår bra, säger Emma Pernald och skrattar glatt.

Enligt uppgift till Klick! har den nykära duon ett distansförhållande eftersom Emma jobbar på reklambyrån McCann i Stockholm. De träffades genom barndomsvänner och bekräftade att de var ett par när de dök upp på måndagens

Polarprisgala tillsammans.

Om Tomas platsar på gräddhyllan?

Absolut.

Han är finansdirektör i Göteborg, har tagit civilekonomexamen på en ansedd skola i London – och fyller sin portfölj till bredden av fina diplom och utmärkelser.

Frida Hübenette Högberg

ARTIKELN HANDLAR OM