Tjänar storkovan på sin porrfilm

1 av 2 | Foto: all over press
Montana drar in stora pengar på porrfilmen.
NÖJE

Den förstörde hennes relation med pappan. Men Montana Fishburne menar ändå att porrfilmen var ett bra beslut.

Skådespelaren Laurence Fishburnes dotter uppges ha tjänat närmare 1,8 miljoner kronor på sexvideon.

När Montana Fishburnes porrfilm släpptes i USA sålde den slut direkt. Redan ska hon ha dragit in omkring 1 815 000 kronor på affären med bolaget Vivid Entertainment, skriver Hollywood.com

– Jag kan inte riktigt prata om det, men jag tjänade en del pengar, säger Montana till Hollywood Reporter, enligt sajten.

Vill slå i Hollywood

Vivid Entertainment vill även att hon ska göra en ny porrfilm. Men än så länge avvaktar Montana med sitt beslut, hon hoppas nämligen på att slå i Hollywood först. ”Matrix”-stjärnan Laurence Fishburnes dotter uppger att hon nu har fått tv- och filmerbjudanden, utanför porrindustrin.

– Jag får faktiskt flera vanliga erbjudanden. Jag vill utforska de möjligheterna och sedan komma tillbaka till det (porrfilmserbjudandet), säger Montana, enligt Hollywood.com.

Erbjuden skådespelarroller

– Jag kan inte vara exakt, men det handlar om skådespelarroller. Jag är öppen för manusskrivna och reality-projekt. Allt beror på vad det är för projekt. Om någonting verkligen intresserar mig blir jag superinvolverad. Det var därför jag gjorde den här filmen, fortsätter hon.

ARTIKELN HANDLAR OM