Kräver 11 miljoner – för skilsmässan

Foto: AP
Jordan Price har sparkat ut maken Alex Reid – som nu kräver 11,7 miljoner kronor för att skriva under skilsmässopapperen.
NÖJE

Det har gått knappt ett år sedan de gifte sig – nu hävdar Katie Price, känd som Jordan Price, att äktenskapet med Alex Reid är över.

Men för att gå med på skilsmässa kräver Big Brother-stjärnan 11,7 miljoner kronor.

Skandalstjärnan Katie ”Jordan” Price och kampsportsutövaren tillika ”Celebrity Brig Brother”-deltagaren Alex Reid började dejta 2009 – kort efter att Jordan och ex-maken Peter Andre skilt sig.

Paret gifte sig i Las Vegas i februari 2010.

Nu tycks förhållandet vara över – och en skilsmässa nära förestående.

Utsparkad ur huset

Enligt brittiska medier har Jordan Price sparkat ut Reid ur huset de bott i tillsammans under äktenskapet.

– Jag inbillade mig att jag var kär i honom men med facit i hand inser jag att jag förmodligen aldrig var det. Det var ett misstag. Jag vill att han lämnar mitt hus och mitt liv för gott, säger Jordan enligt amerikanska Entertainment Wise.

Jordan skyller uppbrottet på Reids hunger efter berömmelse.

”Jag har blivit utnyttjad”

– Han ville bli en tv-personlighet som jag, en tidningskolumnist som jag och marknadsföra kläder som jag. Jag hatade det, säger hon.

Men för att skriva sin signatur på ett skilsmässopapper kräver nu Alex Reid 11,7 miljoner kronor.

– Jag har blivit utnyttjad och behandlad som Jordans nickedocka – för att hon inte kan komma över sin förra man. Jag tvivlar på att hon någonsin älskat mig över huvud taget – det är som att hela äktenskapet var en bluff och en pr-fint, säger han enligt The Mirror.

Vill bli av med honom – snabbt

Men några pengar lär han inte få, enligt The Mirror.

– Katie vill inte ge honom pengar. Hon säger att han inte är någonting utan henne. Hon vill bara bli av med honom – och det snabbt, säger en källa enligt den brittiska tidningen.

ARTIKELN HANDLAR OM