Marie: Jag har en hjärntumör

Idolvinnaren ska opereras inom kort

1 av 3 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Marie Picasso har drabbats av en hjärntumör.
NÖJE

Marie Picasso har drabbats av en hjärntumör.

Sångerskan valde själv att berätta om sjukdomen i Sveriges Radios program ”Sjuhärad direkt”, sedan hon tvingats ställa in flera framträdanden.

– Jag har mått dåligt på alla sätt man kan tänka sig, säger hon till Aftonbladet.

Marie Picasso, 31, skulle bland annat uppträda i SVT:s ”Så ska det låta”. Men i en direktsänd intervju med Sveriges radio Sjuhärad berättade hon att hon drabbats av en hjärntumör.

Är sjukskriven

– Jag orkar inte ljuga längre. Jag är sjukskriven och väntar på att operera mig och har väl mått bättre, säger Marie Picasso till Sveriges radio.

Hon berättade även i radio att hon ska opereras inom kort.

– Det här kommer att ta sin tid men jag är helt säker på att kirurgerna kommer ta bort den och att det kommer att bli en lyckad operation. Sen kommer jag tillbaka med buller och bång. Det kan jag garantera, säger hon i programmet.

Vann Idol 2007

Picasso slog igenom stort då hon 2007 vann tv-programmet Idol före Amanda Jenssen. Innan dess hade hon deltagit i dokusåpan Big Brother och nått viss framgång som artist i Tyskland. Hon var även med i Körslaget förra året då hon och hennes kör kom tvåa.

För bara ett par dagar sedan uppmärksammades hon som en av 16 000 som på Facebook engagerade sig i hunden Sindys försvinnande.

– När jag såg att den var försvunnen brast mitt hjärta. Hundar är smarta och kloka, sa hon då till Aftonbladet.

LÄS INTERVJUN MED MARIE PICASSO I DAGENS NÖJESBLADET!

ARTIKELN HANDLAR OM