Elin, 22, släcker Johans kärlekstörst

Bonden trotsade snöstormen för en natt med sin nya flickvän!

Foto: privat
Hunden Maddox har fått en plastmamma i studenten Elin Borg. ”Hon är en riktig pingla! En läckerbit”, säger Bonde-Johan om sin nya kärlek.
NÖJE
Foto: DANIEL OHLSSON/TV 4
I ”Bonde söker fru” valde ­Johan att dejta Amanda Skoglund. Men nu är det en helt annan blondin som gäller!

Strax efter att tv-kamerorna slocknat bestämde sig ”Bonde söker fru”- Johan Ivarsson, 25, och hans utvalda Amanda Skoglund, 20, för att avsluta sin relation. Nu avslöjar Billingebonden att han har hittat kärleken på nytt – i sjuksköterskestudenten Elin Borg, 22.

– Nu är jag kär, det känner jag! Jag har haft svårt för det där innan... men nu känner jag att det är något helt annat. Man vill vara nära varandra hela tiden, säger Johan till Klick!

Romansen tog avstamp på Facebook där Elin skickade ett mejl till Johan efter att ha sett honom på tv.

– Hon skrev lite härligt, läckert så där, så man fastnade lite extra. Lite flirtigt. Andra tjejer har ju mejlat på ett flirtigt sätt, men hon skilde sig från dem. Hon kändes mer seriös.

Efter en tids mejlande bestämde de sig för att träffas första helgen i december. Elin Borg bor och pluggar i Jönköping – två och en halv timmes bilväg från Johan Ivarssons gård i Skåne. Men grisbonden trotsade både avstånd och oväder.

– SMHI hade varnat för snöovädret och sagt att man skulle hålla sig inne, men jag körde ändå.

Johan berättar att det kändes rätt med Elin direkt, att de åt middag tillsammans och hade det ”jättehärligt”. Först morgonen därpå åkte han tillbaka till sin gård.

– Det kändes lite galet härligt på något vis, säger han om spontanresan.

För två veckor sedan blev Johan och Elin ett par på riktigt. Nu har de ett distansförhållande tills hon har avslutat vårens studier.

Frida Hübenette Högberg

ARTIKELN HANDLAR OM