Victoria ska posera naken i Vogue

Hon gör som många andra stjärnor och viker ut sig gravid

Foto: Steve Granitz
Den här gången kommer Posh inte dölja sin graviditet.
NÖJE

Victoria och David väntar sitt fjärde barn och den här gången välkomnar de all publicitet.

Gravida Posh har varit mycket noga att dölja sin stora mage under tidigare graviditeter. Men enligt Star Magazine gör hon nu en total omvändning och viker ut sig, naken och gravid.

Att stjärnor poserar gravida på omslag är inte något nytt – Demi Moore, Britney Spears, Christina Aguilera har alla gjort det, dock inte i modevärldens tyngsta tidning – Vogue.

En källa säger till Star Magazine att det är väldigt olikt Vogue med den här typen av plåtningar men att det är tack vare Vogues stylingteam kommer att bli väldigt "fashion", ändå.

"Victoria är en stilikon och hon vill bli den sexigaste kvinnan att pryda ett omslag", uppger den hemliga källan till Star Magazine.

FAKTA

Victorias graviditet:

Rykten har länge florerat om Victorias eventuella graviditet.

För två veckor sedan skrev David Beckhamn på sin Facebook "Vi har glada nyheter att berätta, Victoria och jag väntar vårt fjärde barn som beräknas födas i sommar". Han tillade "Pojkarna är glada och förväntansfulla över att få en till bror eller syster", skriver The Sun.

Det är känt att David och Victoria har fått behandling på en fertilitetsklinik i USA som legalt hjälper föräldrar att välja kön på sitt ofödda barn.

Victoria som redan har tre söner säger sig vilja ha en dotter den här gången.

ARTIKELN HANDLAR OM