Elin har hittat hem

1 av 4
Hej havet! Elin Nordegren och lille Charlie spanar nöjt ut över Atlanten, från sin blivande fyrarumslya i Jupiter, Florida.
NÖJE

Med ett gryende leende på läpparna inspekterar Elin Nordegren en ny lyxvåning till sin lilla familj.

Samtidigt kommer rapporter om exmaken Tiger Woods senaste sexskandal.

Äntligen kan Elin Nordegren, 30, ha hittat det drömhem hon letat efter i månader.

Trots det enorma sveket från exmaken Tiger Woods, 34, sätter svenskan barnens välmående först och letar hus i närheten av Tigers gigantiska villa.

Stället som hjärtat just nu verkar dunka lite extra för är en tvåvåningslägenhet högst upp i ett hus i stadsdelen Jupiter i Florida, endast några minuter från exmaken. Husets enorma balkong har havsutsikt och om Elin slår till kommer hon och de två små barnen Charlie, 1, och Sam, 3, kunna springa runt i fyra sovrum, fem badrum och ett vackert kök i ek.

Prislappen hamnar på 30 miljoner kronor, ett grässtrå i golfbanan för Elin, som blivit miljardär efter skilsmässan från den otrogna maken.

Elin mår bra

Som den stålkvinna hon verkar vara kämpar Elin vidare, och enligt en vän mår hon bättre än tidigare.

– Hon är mycket gladare nu, det är uppenbart att skilsmässan har hjälpt henne att hitta tillbaka till sig själv, säger vännen till sajten Hollywoodlife.

Spelat in porrfilm

Samtidigt som Elin besökte huset försökte Tiger Woods häfta ihop sin karriär genom sitt deltagande i golftävlingen Ryder Cup, där USA till sist besegrades av det Europeiska laget.

Ett hårt slag för Tiger, men kanske inte lika hårt som den senaste tidens rykten om en kommande, snuskig porrfilm med golfspelaren och porrstjärnan Devon James i huvudrollerna.

Videon ska enligt sajten Radaronline vara inspelad 2008, då Tiger fortfarande var gift med Elin. Flera människor förnekar filmens existens, samtidigt som Devons make Nick James berättar för sajten att han sett filmen med egna ögon.

– Du ser att det är Tiger, och han är ganska snuskig, säger Nick.

Tiger har inte kommenterat videon, men historier om hans otaliga älskarinnor förvånar knappt längre.

FAKTA

DETTA HAR HÄNT

25 november 2009. National Enquirer avslöjar att Tiger Woods haft en romans med Rachel Uchitel.

Skandalerna radar upp sig och Tiger lär under sex år ha bedragit Elin med mer än 19 älskarinnor, däribland några porrstjärnor, servitriser samt en granne.

20 januari 2010. Tiger vårdas för sitt sexmissbruk på en avvänjningsklinik.

23 augusti 2010. Äktenskapet gick inte att rädda och skilsmässan blir officiell. Elin får runt en miljard kronor, delad vårdnad av barnen, ett hus i Florida, Fåglarö gård i Stockholms skärgård samt en våning i centrala Stockholm.

Margareta Heed