Ola-Conny: ”Alla vänner försvann”

Nu är de tuffa åren över: "Jag mår bättre än någonsin!"

Ola-Conny förlorade alla vänner efter skilsmässan för två år sedan. Nu har allt vänt.
NÖJE

Tidigare har han känt sig ensam, övergiven och deppad.

I dag är han folkkär, populär och ”lyckligare än någonsin”. Nu berättar brödkillen från halländska Sibbarp om hur hans liv förändrades över en natt.

– Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, säger Ola-Conny Wallgren, 44, till Klick!

Ola-Conny har funnit en god vän i kollegan Morgan.

Dagarna brukade lunka rätt långsamt inne på Gekås brödlager. Men sedan Ola-Conny blivit ohotad tittarfavorit i Kanal 5:s succésåpa ”Ullared” får han ägna hela dagarna åt autografskrivande och idolbilder.

– Helt otroligt, som om man är en popartist eller något! Var jag än går kommer det fram beundrarinnor, och de är totalt galna. I lördags var det säkert 150 stycken, säger Ola-Conny till Klick!

”Fruktansvärt ensamt”

Tv-profilen berättar att livet varit väldigt tomt sedan han skilde sig från sin hustru för två år sedan. När separationen var ett faktum började vännerna, som var parets gemensamma, att höra av sig allt mer sällan.

– Jag förlorade alla vänner, de bara försvann. Det har varit fruktansvärt ensamt kan jag säga. Skitjobbigt. Jag har aldrig haft någon som hälsat på mig, inte en enda människa som har gratulerat mig när jag har fyllt år. Mina barn, men inga andra, säger han.

Vill bli kär igen

I dag, när situationen ser annorlunda ut för den nytända ”Ullared”-stjärnan, hoppas han även på lite framgång i kärlekslivet.

– Det skulle vara häftigt att träffa någon som man verkligen känner att det stämmer med. Det var länge sedan jag var kär, säger han.

Frida Hübenette Högberg

ARTIKELN HANDLAR OM