Polisen hämtade Sheens tvillingsöner

Charlie Sheens barn omhändertagna efter ex-fruns besöksförbud mot honom

1 av 9 | Foto: ALL OVER PRESS
Charlie Sheen bjöd hem ett tv-team Och visade upp sin träningsrutin...
NÖJE

Charlie Sheens tvillingssöner har tagits ifrån honom.

Polisen kom själva och hämtade dem hemma hos den problemtyngda skådespelaren.

– Född redo. Vinnande, svarar Sheen på ett sms där People magazine frågade om han kommer kämpa för att återfå vårdnaden.

Foto: ALL OVER PRESS
Charlie Sheen häromdagen.

Charlie Sheen drabbades av ytterligare ett bakslag på tisdagskvällen, amerikansk tid. Polisen kom till hans hem i Beverly Hills och hämtade tvillingsönerna Bob och Max som är 23 månader gamla.

Det bekräftar en källa för People magazine.

Polisen grep in sedan Sheens ex-fru Brooke Mueller ansökt om och fått ett besöksförbud utfärdat tidigare samma dag. Där hävdade hon att Sheen utsatt henne för fysiska och psykiska övergrepp den senaste tiden.

– Jag är väldigt orolig att [Sheen] är galen just nu, skrev hon. Jag är extremt rädd för att han ska hitta mig och attackera mig och jag är enormt orolig över mina barns säkerhet när de är hos honom.

”Hotade ex-frun”

Rättens domare tog på tisdagen beslutet att tillfälligt ta ifrån Sheen vårdnaden om barnen. Mueller hävdar att ex-maken utan hennes vetskap tog barnen ifrån hennes hem den 26 februari och att han sedan hållit dem gömda.

Sheen ”träffade sällan våra barn [sedan det våldsamma bråket den 25 december] och det är först på senare tid som han börjat intressera sig för dem”, skriver Mueller.

När hon försökte få tillbaka tvillingarna hävdar hon att Sheen hotade henne: ”Jag kommer att hugga av ditt huvud, lägga det i en låda och skicka till din mamma”.

Mueller säger även att han attackerade henne under en resa på Bahamas förra veckan med sina två flickvänner. Han ska ha knuffat henne, spottat på hennes fötter och ”hotat att hugga mig i ögat med en pennkniv”.

Den 22 mars måste både Mueller och Sheen träffas i rättssalen för att avgöra om besöksförbudet ska förlängas.

– Född redo. Vinnande, svarade Sheen på ett sms där People magazine frågade om han kommer kämpa för att återfå vårdnaden.

Sheen passade även på att skaffa ett Twitterkonto på tisdagen. Efter bara ett dygn hade han närmare 700 000 följare.

Charlie Sheens hårda träning – här visar han upp sin nya tatuering mitt i vårdnadskaoset