Katy blev biten – av giftspindel

Perrys & Russells smekmånad förstörd

NÖJE

LONDON. Giftspindeln fördärvade Katy Perrys och Russell Brands smekmånad.

Sångerskan tvingades ta starka mediciner efter att ha blivit biten nästan omedelbart efter att ha anlänt till lyxhotellet på Maldiverna.

Perry gick dock själv ut på onsdagsmorgonen och tillbakavisade uppgifterna.

Paret gifte sig i Indien och Brand red in till sin väntande brud på en elefant. Kort efter bröllopet flög de till den femstjärniga lyxresorten Soneva Fushi på Maldiverna, där varje övernattning kostar mer än 80 000 kronor.

Men enligt uppgifter i den australienska upplagan av Grazia ska Katy Perry, 26, ha blivit biten av en giftspindel i stort sett direkt när paret anlände till lyxresorten.

Efter det otäcka bettet som gav Perry utslag fick hon så starka mediciner att hon uppges ha blivit för trött för att orka fullborda äktenskapet, uppger nyhetsbyrån Bang.

Katy Perry hade infört ett sex månader långt sexförbud som Russell Brand, 35, sett fram emot att kompensera:

– Jag ska föra henne genom hela Kama Sutra, skämtade han före bröllopsresan.

Perry gick dock själv ut på Twitter på onsdagsmorgonen och förnekade uppgifterna:

– Jag har inte blivit biten av en spindel. Jag sorterar in det här i den växande mängd falsk information som har eskalerat på senare tid...

Sparkar sin personal

Samtidigt i USA har sångerskan Rihanna bestämt sig för att sparka sin personal för att hon missade sin väninnas bröllop, skriver Sun. Rihanna skulle ha varit Katy Perrys tärna men drog sig ur i sista minuten på grund av ett hektiskt arbetsschema.

– Jag kommer aldrig förlåta mig själv för det. Det var en galen vecka. Jag ska byta management nu, sa hon i en amerikansk radiointervju.

ARTIKELN HANDLAR OM