”Han är i mitt liv för att stanna”

Claudi Galli har flyttat ihop med nya kärleken

Foto: Foto: Carolina byrmo
Nykär Claudia Galli bor sedan några månader tillsammans med sin nya pojkvän.
NÖJE

Skådespelerskan Claudia Galli har fjärilar i magen.

Sedan några månader tillbaka lever hon sambolivet med sin nya kärlek, som hon kallar mannen i sitt liv.

– Det är honom jag vill skaffa barn och gifta mig med, säger hon.

Nytt jobb – ny kärlek. Claudia Galli, 32, beskriver sig själv som lycklig och nykär. Nästa vecka har ”Huset fullt av hundar” premiär på SVT och Galli axlar programledarrollen.

”Min roll är skön”

I varje avsnitt får en hundsugen familj tillbringa en vecka tillsammans med sex omplaceringshundar innan de slutligen bestämmer sig för vem som blir deras nya familjemedlem.

– Min roll är skön, jag hänger med familjen och hundarna och ser hur det går, säger Galli.

Men det är inte bara programledarrollen som är ny – även kärlekslivet. Sedan några månader tillbaka bor hon och pojkvännen, som hon ännu vill hålla hemlig, ihop på Södermalm i Stockholm.

– Vi träffades under ett projekt, han jobbar bakom kameran och jag framför. Hans intelligens och kreativitet är det jag går i gång på mest. Han är i mitt liv för att stanna, säger Galli.

I vår fortsätter skådespelerskan inspelningarna med komediserien ”Starke man” i Malmö, men först väntar två veckors solsemester för det nyförälskade paret.

– Det känns oförskämt bra, säger hon.

FAKTA

/Claudia Galli

Namn: Claudia Galli. Ålder: 32. Bor: Stockholm Yrke: Skådespelerska och programledare. Aktuell: Programledare för ”Huset fullt av hundar” som har premiär 15 mars på SVT1. Familj: Sambo och hunden Kitty. Inkomst: 284 593 kronor.