”Fick jättebra kontakt”

Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg om sin natt ihop.

1 av 3
Marcus Schenkenberg och Pernilla Wahlgren fick dela en het bastu ihop.
NÖJE

Han är Sveriges mustigaste modellexport.

Hon är Sveriges mest folkkära schlagerpingla.

Nu berättar Marcus Schenkenberg och Pernilla Wahlgren om den heta natten de tillbringade tätt tillsammans – i samma säng.

Ensamma i en ångande het bastu fördjupades den tidigare ytliga relationen mellan Pernilla Wahlgren, 42, och Marcus Schenkenberg, 42. Över några glas vitt bubbel blev samtalen allt mer personliga – och stämningen intim. De öppnade upp sig om krossade förhållanden och gamla minnen.

Natten tillbringade duon tätt intill varandra i en gemensam säng.

– När jag gick och lade mig kändes det nästan overkligt att sova bredvid Pernilla, som varit min ungdomskärlek. Men det gick bra, säger Marcus till Klick!

Romantisk kväll

Han och Pernilla sammanfördes i somras under inspelningen av TV3:s nya satsning ”24 timmar”, där två kända personer umgås ihop under ett dygn. De spelade cricket, lagade mat ihop och rodde en eka upplyst av lyktor.

Pernilla beskriver kvällen som romantisk. Hon klickade omedelbart med Marcus, de skrattade hela tiden och enligt sångerskan kommer det att märkas i programmet hur bra de trivdes i varandras sällskap.

– Vi blev väl lite förtjusta i varandra, säger hon till Klick!

Som ung var Marcus förälskad i Pernilla, som då erövrade Sverige med hjälp av hiten ”Piccadilly circus”. Den svenske toppmodellen hade sett fram mot att lära känna sångerskan bättre och förvånades över hur mycket de hade gemensamt. De är jämngamla, jobbar inom nöjesbranschen och har båda haft skakiga förhållanden.

Glatt överraskad

Marcus berättar att mötet med Pernilla gjorde honom glatt överraskad. Hans tonårscrush var roligare och trevligare än vad han kunnat tro.

– Det blev personligt. Vi pratade om allt och fick jättebra kontakt. Det kändes som att vi känt varandra länge, att vi var gamla goda vänner, berättar modellen.

Framåt småtimmarna blev stämningen allt mysigare. Efter den romantiska båtturen drack Pernilla och Marcus både öl och vin i bastun. När natten närmade sig valde de att dela säng, men vad som hände när lamporna slocknade visas inte i programmet. Enligt källor till Klick! viskas det inom produktionen att duon förmodligen gjorde annat än att bara sova lugnt i den gemensamma sängen.

”Känns inte ouppnåelig”

Morgonen därpå blev Pernilla utfrågad om natten bredvid Marcus.

– Jag berättade att det inte var den första snygga kroppen jag sovit med. Visst, han ser jättebra ut, men han känns verkligen inte ouppnåelig, säger Pernilla.

Efter natten återvände Marcus till New York. Han berättar att det kändes tråkigt att skiljas från sin nya vän. Han hade gärna tillbringat mer tid med henne, och precis som Pernilla hoppas han att de snart ses igen.

– Nästa gång jag besöker Sverige kommer jag att höra av mig till henne, så vi kommer troligtvis att ses igen, säger Marcus.

ARTIKELN HANDLAR OM