”Jag kan tvingas äta krokodilanus”

Nu gör Britt Ekland debut
i brittiska Kändisdjungeln

NÖJE

LONDON. Britt Ekland, 68, debuterar i kväll i skandalsåpan ”I’m a celebrity ... get me out of here”.

I upp till en månad ska hon leva ute i djungeln, men erkänner:

– Jag eller mina barn har aldrig tältat, vi är inte den sortens folk.

Foto: Foto: IBL BILDBYRÅ ITV/TPC
ska leva i djungeln Britt Ekland är en av deltagarna i brittiska ”I’m a celebrity ... get me out of here”.

Tillsammans med bland andra dopningsdömda 100-meterslöparen Linford Christie, 50, och playboymodellen Kayla Collins, 23, ska den svenska Bondbruden tävla om att stanna kvar i den australienska djungeln så länge som möjligt.

Småkryp på menyn

Dokusåpan, som hette ”Kändisdjungeln” när en svensk version floppade på TV4, är en av Storbritanniens populäraste och sänds på ITV.

Britt kan se fram emot att tvingas äta småkryp, larver och krokodilpenis för att överleva i djungeln.

Ökänd djungeldusch

– Jag har hört att man tidigare år har tvingats äta hemska saker som krokodilanus. Jag tänker att det antagligen är lite grann som bläckfisk. Det är en del av spelet och jag kommer inte att ha något val, säger Britt till Nöjesbladets källa på plats i Australien.

Under tidigare nio säsonger som sänts i England har den ökända djungelduschen bjudit tv-tittare på en del avklädda scener. Britt Ekland säger sig aldrig ha sett serien tidigare.

”Måste inte vara ursnygg”

– Om jag duschar naken? Ja, det gör jag. Men jag tvivlar på att någon skulle vilja se mig naken. Jag kan skrämma i väg folk, säger hon och tillägger:

– Jag måste inte vara ursnygg i djungeln, jag har kommit till den åldern att inte jag borde vara tvungen att vara ursnygg längre.

ARTIKELN HANDLAR OM