Mamman säger upp kontakten med Heidi

”Det är dags att gå vidare”

1 av 3 | Foto: ALL OVER PRESS
Spencer Pratt och Heidi Montag talade nyligen ut i Us Magazien om sina ekonomiska problem. Då såg de så här ledsna ut.
NÖJE

Deras relation har länge varit frostig.

Nu har ”The Hills”-stjärnan Heidi Montags mamma beslutat sig för att säga upp kontakten med sin dotter.

– Det är dags för mig att gå vidare, skriver hon på sin blogg.

Heidi Montags mamma, Darlene Egelhoff, har varit starkt kritisk till dotterns skönhetsingrepp. När de träffades för första gången efter operationerna grät mamman och kallade sin dotter ett "freak”. Montag har svarat genom att säga att mamman är "psykotisk”.

Nu uppges Egelhoff ha gett upp och vill klippa alla banden till sin dotter. På sin blogg skriver hon att hon från och med nu ska lämna Montag i fred.

”Hycklare”

Beslutet kommer efter en intervju i Entertainment Tonight där Montag och hennes make, Spencer Pratt, bland annat säger att mamman är en ”hycklare”.

– Jag hade hoppats att kunna dela med mig av mina ärliga känslor, historier och familjebilder som inkluderar Heidi på min blogg i hopp om att det skulle smälta hennes hjärta och och få henne att vilja återanknyta till sin familj. Det var delvis en sista, desperat vädjan. Men efter intervjun med Entertainment Tonight inser jag nu att jag hade fel och att hon misstänker det värsta om mig och mina motiv, skriver Egelhoff.

– Jag kommer inte acceptera eller svara på kommentarer om Heidi, för hennes och min skull. Jag älskar alla mina barn förbehållslöst, mer i dag än i går och jag kommer älska den ännu mer i morgon.

ARTIKELN HANDLAR OM