"Aldrig i helvete att jag skulle dejta honom"

Britt om romansryktena med Christie

NÖJE

LONDON. Britt Ekland är utröstad ur brittiska "Kändisdjungeln".

Men "Bond"-stjärnan vill gärna göra fler dokusåpor:

– Ja, jag vet inte vilken jag skulle kunna vara med i, men jag skulle absolut ställa upp, säger hon.

Foto: Foto: KARIN TÖRNBLOM
Nykär? I den brittiska versionen av ”Kändisdjungeln” ska den svenska Bond-bruden ha blivit intresserad av den engelske OS-medaljören Linford Christie.

I går tvingades Britt Ekland, 68, lämna "I'm a celebrity … get me out of here!". Upplevelsen i djungeln där Britt sattes på svältdiet och tappade vikt till 47 kilo vill hon inte ens jämföra med sin medverkan i "Stjärnorna på slottet" i SVT 2007.

– "I'm a celebrity" var mycket tuffare. I den svenska fick jag smink och frisör och där kunde jag ha min hund med mig, säger Britt Ekland till Aftonbladets källa i den australiensiska djungeln.

Ändå öppnar hon för fler dokusåpor.

– Javisst, jag vet inte vilken jag skulle kunna vara med i, men jag skulle absolut ställa upp, säger hon.

Brittiska tidningar har spekulerat i en flirt mellan Ekland och den dopningsdömde sprinterlöparen Linford Christie, 50, som också tävlar i djungeln. Christie har bland annat hörts beskriva hur han skulle ha velat träffa Britt långt tidigare med orden "då skulle vi inte sett dagsljus så länge". Men Britt avvisar OS-medaljören bestämt:

– Det finns inte en chans i helvetet att jag skulle dejta honom. Jag har varit singel sedan jag separerade från min make och det är mitt val som jag är väldigt nöjd med. Jag kände mig inte särskilt smickrad av hans kommentarer, säger Ekland.

ARTIKELN HANDLAR OM