Peter: Holländska män jagar mig

”Bonde”-Peter blev superstjärna över en natt i nederländska ”Bonde söker fru”.

NÖJE

Tror du att Peter Gustafson, 37, från ”Bonde söker fru” 2008, är en b-kändis?

Tänk om. Efter ett snabbt gästspel i nederländska versionen av samma dejtingsåpa – ”Boer zoekt vrouw” – har den homosexuelle hästuppfödaren blivit en av Hollands största tv-stjärnor.

Peter Gustafson blev minst sagt tagen på sängen när tusentals beundrarbrev rullade in från utlandet.

Peter själv har suttit på sin gård i lilla Rimbo och varit helt omedveten om hajpen. Tills mejlboxen plötsligt bågnade av beundrarbrev.

– Det har blivit värsta grejen, min Facebook sprängs av holländare! De är tydligen helt galna där nere medan jag knappt har vetat någonting. Just nu har jag 1?150 olästa mejl från olika killar och jag fick ge en offentlig ursäkt i Holland för att jag inte har hunnit svara alla, säger Peter till Klick! 

Peter Gustafson berättar att han numera är på nederländska löpsedlar flera gånger i veckan. Talkshowvärdar köar för att få ha med honom i sina program. Och holländska journalister söker honom dygnet runt.

– De ringer mitt i nätterna. Till mig, mina vänner och min familj. Därför har jag valt att ta lite time out nu. Men jag ska ner om ett par veckor och gästa en stor talkshow som har ungefär tre miljoner tittare, säger han.

Än så länge är Peter singel. Men i mejlskörden väntar flera pirriga holländare på svar från sin ”Zweedse boer”.

– Det är väldigt trevliga människor som hör av sig, så det kommer kanske att bli någonting här, säger Peter Gustafson till Klick!