Aguilera drabbad av ny nakenläcka

Stulna nakenbilder på sångerskan har läckt ut på nätet – igen

Foto: AP
Nakenbilder på Christina Aguilera spreds så sent som i höstas.
NÖJE

Ännu en nakenskandal har drabbat den wailande sångfågeln Christina Aguilera, 30.

Hundratals vågade bilder på stjärnan säljs nu mot hennes vilja, rapporterar Radaronline.

Bilderna ska bland annat föreställa sångerskan i sängen med 25-årige pojkvännen Matt Rutler, som hon inledde ett förhållande med strax efter skilsmässan från musikproducenten Jordan Bratman i oktober. Andra bilder som uppges vara till försäljning är sångerskans alkoholstinna fotografier från vännen Nicole Richies möhippa.

Enligt Radaronline kommer de stulna bilderna från ett minneskort som hittades på ett hotellrum i Paris, där Christina bodde med pojkvännen Matt förra året.

Det är inte första gången som sångerskan har blivit bestulen på sina högst privata fotoalbum. Senast i vintras läckte flera mer eller mindre avklädda bilder på stjärnan ut på nätet.

Kontroversen är bara en i raden för sångerskan, som på senare tid har brottats med såväl skandalrubriker som trubbel med rättvisan.

FAKTA

Fler kändisar drabbade

Över 50 kvinnliga Hollywoodcelebriteter har de senaste månaderna fått sina privata bilder stulna av en hackerliga, rapporterar CBS News. Bland offren hör A-kändisar som Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Scarlett Johansson och Jessica Alba.

ARTIKELN HANDLAR OM