Agnetas nya kärlekssorg

Peter Svensson avslöjar orsaken till uppbrottet: ”Förälskelsen lade sig.”

Nu har Agneta Sjödin gjort slut med Peter Svensson – hennes nionde kille på 16 år.
NÖJE

Den till synes gränslösa kärleken mellan tv-stjärnan Agneta Sjödin, 43, och forna ”Big brother”-kändisen Peter Svensson, 33, är nu ett minne blott. Fyra månader höll paret ihop. Nu avslöjar Peter för Klick! varför förhållandet tog slut.

– Tredje gången vi sågs ”in real life” var på ”Let’s dance” och efter det var vi ett par. Vi var otroligt förälskade, men allt gick väldigt snabbt. Förälskelsen lade sig kan man säga. Livet kom i vägen, säger Peter.

Peter Svensson.

Paret träffades via sajten Facebook. Peter hade haft ett gott öga till tv-stjärnan i många år innan han i oktober förra året vågade ta kontakt. Ett par månader senare var de båda singlar och bestämde sig för att träffas. Relationen offentliggjordes i januari och de la upp kärleksfulla pussbilder på Facebook.

– Han är fullständigt fantastisk. Vi passar väldigt bra ihop som personer, det känns vackert och väldigt bra, sa Agneta då till Nöjesbladet.

Paret har från början varit öppna med förhållandet. Så sent som på Alla hjärtans dag fullkomligt exploderade de i känslosvallande kärleksförklaringar på Facebook:

”Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. Allt underbart, allt vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig!”, skrev Agneta i ett öppet meddelande till Peter.

Men livet kom alltså i vägen för det blixtförälskade paret och pussbilderna på Facebook är numera raderade. Beslutet att avbryta relationen var enligt Peter gemensamt.

– Vi har kommit överens om det här. Man ska förenas och komplettera varandra. Det fungerade inte

för oss.

Ångrar du att ni var så pass offentliga med förhållandet?

– Det finns inget jag sagt som jag inte står för. Kärleken är varken rationell eller förnuftig och går inte att styra över, säger Peter.

Hur känns det nu?

– Det är som det är. Det är supertråkigt för oss båda, säger han och fortsätter:

– Jag tror att allt sker av en mening. Tveklöst kommer det att hända något större för både mig och Agneta. Det är förmånen med att leva, det händer alltid något bättre.

Så du har hopp om att hitta den stora kärleken framöver?

– Eller så hittar hon mig?

Agneta Sjödin har genom sin agent avböjt att kommentera uppbrottet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!