Disney-stjärnan spydde blod för att gå ner i vikt

”Ingenting funkade – så jag bestämde mig för att börja spy”

Demi Lovato med Musse och Mimmi Pigg.
NÖJE

Disney-stjärnan Demi Lovato behövde gå ner några kilo och bestämde sig för att ta till drastiska åtgärder. Hon fastade tills hon spydde och spottade blod. Det berättar hon nu för People Magazine.

Den 18-åriga skådespelerskan förvånade sina fans i november när hon avbröt världsturnén med Jonas Brothers och checkade in på rehab med förklaringen ”känslomässiga och fysiska orsaker”.

Sedan dess har 18-åringen talat ut om sin livslånga kamp mot anorexia och bulimi. Det visade sig att hennes tillstånd handlade om mycket mer än extrema dieter.

– När jag var 15 år åt jag endast två måltider om dagen. Men jag tappade ingen vikt för att min kropp anpassade sig till det. Så jag testade laxeringsmedel, fasta, men inget funkade. Så jag bestämde att jag skulle börja spy, säger Demi Lovato.

När det var som värst kräktes Lovato fem gånger om dagen. Efter ett intensivt rehabiliteringsprogram ser hon positivt på framtiden.

– Min målsättning är att äta tre måltider varje dag. Jag lär mig fortfarande att tycka om mat. Nu är det viktigt för mig att hjälpa andra, säger Lovato.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!