Graaf: Jag är gravid

Magdalena väntar sitt fjärde barn: Jag är mycket lycklig

1 av 3 | Foto: Foto: CECILIA ÖSTERBERG/IBL BILDBYRÅ
VAR INTE PLANERAT Magdalena Graaf och pojkvännen Filip Larsson väntar sitt första barn ihop. ”Det var inte planerat men mycket välkommet”, skriver Magdalena på sin blogg.
NÖJE

En sladdis är på väg.

Magdalena Graaf väntar barn med nya pojkvännen Filip.

– Det är spännande och jag är mycket lycklig, skriver hon på sin blogg.

I våras kunde Nöjesbladet avslöja att Magdalena Graaf, 35, träffat en ny kärlek efter skilsmässan från Magnus Hedman, 38, som gick genom 2008.

Nu väntar hon och pojkvännen, bilhandlaren Filip Larsson, 36, sitt första barn tillsammans. Paret har valt att ligga lågt med nyheten, men sent i går skrev Magdalena om kommande familjemedlemmen i sin blogg.

– Jag har burit på en liten hemlighet. Det har spekulerats, men vi har valt att inte säga något förrän mina barn, våra familjer och vänner fått veta nyheten först. Jag är gravid, skriver hon.

Sedan tidigare har Magdalena Graaf tre söner. Lancelot, 10, och Tristan, 6, med forne fotbollsspelaren Magnus Hedman och Isac, 16, från ett tidigare förhållande.

Ska på ultraljud

Pojkvännen Filip har inga barn och ska känna sig extra pirrig. Även barnen är glada att bli storebröder åt ett nytt syskon.

– Jag mår bra, och bäbisen mår bra! Barnen är jätteglada och Filip förväntansfull och nervös då det här blir hans första. I morgon gör vi ultraljud, det är spännande och jag är mycket lycklig, skriver Magdalena Graaf på sin blogg.

Hon avslöjar också att graviditeten inte var något de hade väntat sig.

– Det var inte planerat men mycket välkommet. Så nu jäklar tanter, brudar och korvar börjar en rolig och spännande resa för fjärde gången gillt, skriver hon.

Magdalena Graaf är en av programledarna i TV4:s ”Postkodlotteriet”.

De senaste åren har hon varit omskriven för många dramatiska händelser.

Fick hjärnblödning

2009 ställde hon upp i ”Let’s dance” men tvingades avbryta för en hjärnblödning. 2006 gav hon ut boken ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” som handlar om hennes förhållande med en våldsam man.

De senaste åren har tvisterna runt skilsmässan från Magnus Hedman varit uppmärksammade.

Nöjesbladet har sökt Magdalena Graaf för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!