– Jag ville inte leva längre

Shania Twains man var otrogen – nu är hon gift med den ”andra kvinnans” make

Foto: ALL OVER PRESS
Shania Twain med sin nya bok hos Oprah Winfrey.
NÖJE

Shania Twain blev lämnad av sin man för en annan kvinna.
Nu är hon gift med den andra kvinnans man.
– Jag ville inte leva längre när jag fick reda på det, säger Shania Twain i en intervju med Oprah Winfrey.

Foto: ALL OVER PRESS
Shania och hennes nya make.

Shania Twain, 45, säger att uppbrottet med hennes före detta man lämnade henne helt förstörd, men sedan starkare än förut. Det var 2008 som countrystjärnans dåvarande man Robert ”Mutt” Lang lämnande Shania efter 14-års äktenskap för en affär med hennes assistent och nära vän Marie-Anne Thiebaud. Det avslöjar stjärnan i en intervju med Oprah Winfrey.
– Jag ville inte leva längre när jag fick reda på det. Nu tycker jag att det var en positiv händelse, jag behövde vakna till, säger Shania Twain till Oprah.
För att klara av den svåra skilsmässan vände sig Shania till den enda som verkligen kunde förstå vad hon gick igenom – Marie-Annes exmake Frédéric Thiebaud. Det hela slutade med att de två blev kära och i januari gifte de sig i Puerto Rico. Mitt i sin nygifta lycka har Twain släppt en memoar som heter ”From this moment on”. Nästa projekt är att hitta tillbaka till hennes röst.
– Jag har fångat min egen röst och nu vill jag frige den igen. Jag kan inte tänka mig att inte sjunga igen, säger Shania Twain.

ARTIKELN HANDLAR OM