”Han kom med raketfart!”

Anna ”Sahlene” Sahlin fick en liten Mika
i påskpresent: ”Han är helt underbar!”

1 av 3
Mika, elva dagar
gammal.
NÖJE

I år hade påskkärringarna konkurrens i luftrummet av en stork med siktet inställt på Stockholm. På skärtorsdagen fick nämligen sångerskan Anna ”Sahlene” Sahlin, 34, och gitarristen Jimmy Wahlsteen, 36 – som varit ett par i tretton år, förlovade i elva och äkta makar sedan förra sommarens Gotlandsbröllop – sitt andra bebisknyte tillsammans.

Den lilla sonen, som väger 3 470 gram och är 51 centimeter lång, har nu getts namnet Mika.

– Han är jättehärlig, helt underbar. Vi har det så mysigt så, säger den nyblivna tvåbarnsmamman till Klick!

Anna Sahlin berättar att både förlossningen och tiden efteråt har varit raka motsatsen till hennes upplevelse med dottern Lily, som i dag är fyra år.

– Den förlossningen var väldigt, väldigt smärtsam. Jag bröt min svanskota och mådde dåligt rent fysiskt i flera veckor efteråt. Nu gick det mycket lättare, jag fick en bedövning som funkar jättebra men domnade ändå inte bort helt. I och med att jag inte hade så ont kunde jag vara med på ett helt annat sätt rent mentalt. Det var en jättefin upplevelse.

”Helt sjukt”

Det tog ett tag innan Anna hade öppnat sig tillräckligt. Men när det väl var dags för förlossningen gick allt på två röda. Timmar förstås.

– Så han kom verkligen med raketfart. Och sover dessutom på nätterna, vilket är helt sjukt. Lily var precis tvärtom, så jag har alltid trott att folk överdriver när de berättar om barn som sover på nätterna. Men nu har jag också haft tur och kanske inte behöver bli ett totalt sömnlöst vrak den här gången.

Hur känns det att vara tvåbarnsmamma?

– Jag tycker att det känns coolt. Med risk för att vara klyschig är det ju fantastiskt att få uppleva det här, man blir så tacksam mot livet på något sätt. Just nu njuter jag bara av det här lilla

pyret.

Sommaren ska familjekvartetten tillbringa på Gotland. Sångerskan planerar att ta det lugnt en tid med sin nykläckta knodd och hans storasyster. Men i framtiden är en comeback planerad.

– Det kommer att ske! Jag ska inte lägga ner än. Jag ska komma tillbaka

– bättre och coolare än någonsin, säger Anna Sahlin till Klick!

ARTIKELN HANDLAR OM