Prenumerera på Klick i Ipad & spara hundralappar!

Ladda ner (eller uppdatera till) Aftonbladet Klicks nya app och ta del av ett helt knippe spännande nyheter!

NÖJE

PRENUMERATION

Klick! kan som första tidning i Sverige — ja, som en av de första tidningarna i världen - erbjuda Apples prenumerationslösning. Som prenumerant är du alltid garanterad att få läsa det nya numret av Klick först av alla!

– Nu ger vi våra läsare ett smidigt sätt att prenumerera till ett mycket förmånligt pris, säger Marica Finnsiö, utvecklingschef.

Och det lönar sig verkligen - du kan spara flera hundra kronor!

Priset för en månad är 38 kronor och för sex månader 149 kronor. Jämfört med lösnummerpriset 15 kronor innebär det besparingar på 22 kronor respektive 241 kronor. Du tecknar prenumerationen direkt i Klickappens kioskläge (där du förstås även kan köpa lösnummer som vanligt).
 

NY COOL TEKNIK!

Aftonbladet Klick! utvecklas hela tiden och med hjälp av den senaste Ipad-tekniken har vi nu gjort tidningen ännu häftigare!

Spana in nyheter som GNUGGISBILDER (där du själv kan gnugga fram bilder med fingertoppen) och SUPERZOOM (som tar dig ännu närmare kändisarna!). Dessutom har vi andra fränheter på gång – saker som vi inte ens får prata högt om än!

YOUTUBEGODIS

Sanslösa katter, galna reklamfilmer, nya snackisar och civil galenskap!

Youtube är superskoj — och ofattbart stort. Därför hjälper vi dig att hålla koll på det bästa (och värsta!) från Youtube med den nya Ipad-exklusiva sidan VECKANS YOUTUBEGODIS!
För att få tillgång till prenumerationserbjudandet och de nya funktionerna krävs att användaren laddar ner den nya versionen av Klick!-appen från App Store, där den finns tillgänglig gratis från och med nu.

Här laddar du ner Klick i Ipad!

Klick!

ARTIKELN HANDLAR OM