Septembers nya, heta singelliv

Petra Marklund singel efter fem år. Sågs med främmande kille på hemlig dejt.

NÖJE

Discopärlan Petra ”September” Marklund, 26, och pojkvännen, musikern Jimmy Källqvist, 40, har gjort slut. Förhållandet sprack efter fem år.

– Det är inga hard feelings. Vi är goda vänner fortfarande, säger Jimmy till Nöjesbladet.

September och Jimmy Kjellqvist höll ihop i fem år innan det tog slut. Här på filmpremiär 2006.

Sångerskan har aldrig pratat särskilt mycket om sitt privatliv, men när hon under ”Så mycket bättre”-tiden parades ihop med ”Freestyle”-sångaren Christer Sandelin kommenterade hon till Klick!:

– Det här är ren lögn! Jag lever i en seriös relation sedan fem år tillbaka.

Nu är den relationen över. Men enligt en källa till Klick! kan det finnas en ny man i poplärkans liv. Hon siktades med en kille på ett kafé i Stockholmsförorten Enskede.

– De kom in och köpte lite fika. Kanske frukost? Hon var helt osminkad och såg väldigt lycklig ut. Typiskt nykär. De tog med sig fikan, gick ut och hånglade en stund utanför på gatan innan hon hoppade in i sin röda lilla bil och försvann. Han gick till fots åt andra hållet, säger källan.

Hur såg han ut?

– Lång, smal, mörk och snygg. En typiskt trendig kille. Han hade en sån där mediakillefrisyr med kort på sidorna. Han såg ut att vara jämngammal med Petra.

Septembers presskontakt bekräftar att förhållandet mellan Petra och Jimmy är över men har inga kommentarer om ryktet att det skulle finnas en ny kille i Petras liv.

ARTIKELN HANDLAR OM