”Hon gillar farliga killar”

NÖJE

Hon har blivit en symbol för den eviga singeln.

Nu avslöjar en hemlig älskare sanningen om

Jennifer Anistons struliga kärleksliv.

– Hon är verkligen inte den person folk tror att hon är.

Brian Bouma.

Nu avslöjas nya intima detaljer om Hollywoodfavoriten Jennifer Anistons hemliga kärleksliv. En av skådespelerskans älskare, 40-åriga ljusteknikern Brian Bouma, bröt nyligen tystnaden om parets flyktiga romans.

– Jag var förälskad. Det var omöjligt att inte falla för henne, säger Bouma till tidningen Star.

Paret träffades under inspelningen av det romantiska dramat ”Love happens” i Kanada 2008.

– Som tekniker lär vi oss att inte ta kontakt med stjärnorna men Jennifer tog kontakt med mig. Hon raggade upp mig bara timmar efter att hon sett mig på inspelningsplatsen.

– Hon är verkligen inte den person folk tror att hon är. Alla skriverier om att hon skulle vara ensam är bara löjliga, avslöjar Bouma.

”Brukar betyda trubbel”

Paret fortsatte romansen i Anistons hemstad Los Angeles. Bouma var även stjärnans dejt på Courtney Cox Oscarparty och ackompanjerade skådespelerskan under inspelningen av komedin ”Marley och jag” i Florida.

– Jag var inte med henne för att hon var berömd eller framgångsrik. Jag har upplevt sådant förut. Det brukar bara betyda trubbel med stort T. Det var för att hon var genuin, ärlig och karismatisk.  fortsätter Bouma.

Det dröjde dock inte länge innan den 42-åriga ”Vänner”-stjärnan tröttnade på sin nyfunna kärlek. Efter några månader var förhållandet över.

– Hon föredrog farliga killar och sa att jag var för präktig. Jag antar att hon inte var särskilt tänd på mig. Hon fick mig att känna mig som en liten skolpojke.

”Fantastisk kvinna”

Uppbrottet lämnade inga bittra känslor efter sig och Bouma har idel goda saker att säga om sitt ex.

– Att dejta Jennifer var en överväldigande upplevelse. Hon är en fantastisk, vacker och talangfull kvinna som är snäll och behandlar alla med respekt.

Anistons känslor gentemot sin älskare sägs vara betydligt svalare. Enligt Daily Mirror är stjärnan chockad över Boumas beslut att tala ut om romansen i pressen.

– Jennifer och Brian hade en kort flirt. Att han sålde ut henne irriterar henne och hon är bedrövad över att ha framställts som någon slags manslukerska, säger en källa till Daily Mirror.

FAKTA

JENNIFERS DUDES:

Brad Pitt, 47.

En av historiens mest omskrivna Hollywoodromanser. Superparet gifte sig 2000 och separerade fem år senare, följt av envisa rykten att det var Brads nuvarande kärlek Angelina Jolie, 35, som var orsaken till uppbrottet.

Vince Vaugn, 41.

Efter skilsmässan från Brad Pitt 2005 sökte Aniston tröst hos skådespelaren Vince Vaughn, hennes motspelare i filmen ”The break-up”. Precis som i filmen slutade förhållande med ett farväl efter knappt ett år.

Adam Duritz, 46.

”Counting Crows”-sångaren Adam och Jennifer dejtade större delen av 1995. Förhållandet hann aldrig bli seriöst och Adam gick snart vidare till att gänga med Jennifers bästa vän Courtney Cox, 46.

– Jag och Jennifer låg inte ens med varandra, har Adam sagt.

Bradley Cooper, 36.

Jennifer och ”Baksmällan”-stjärnan Bradley Cooper parades ihop redan 2009 efter att ha fångats på bild under en romantisk middagsdejt i New York. I april kom uppgifter om att paret återigen var på tapeten - knappt en månad efter Bradleys uppbrott från exet Renée Zellweger, 42.

Gerard Butler, 41.

Skotska bad boy-skådisen Gerard Butler och Jen träffades under inspelningen av ”The Bounty Hunter”. Flera källor vittnade om hur kollegorna inte kunde hålla händerna ifrån varandra mellan tagningarna. Romansryktena bekräftades aldrig.

FAKTA JENNIFER:

Namn: Jennifer Aniston. Ålder: 42. Karriär: Slog igenom som Rachel Green i tv-serien "Vänner" på 90-talet. Har medverkat i framgångsrika komedier som "Bruce Almighty", "The Break-Up" och "Marley och jag". Aktuell: I kommande filmerna "Horrible bosses" och "Wanderlust" samt i aktuella "Min låtsasfru".

ARTIKELN HANDLAR OM