Här är mamman till Arnolds okända son

Mildred "Patty" Baena, 50, beskriver sig själv som en "stolt mamma"

NÖJE

Arnold Schwarzenegger och hans fru Maria Shriver separerade när han berättade att han hade ett barn med en annan kvinna.

Nu har mamman till den tioåriga sonen avslöjats.

Hon heter Mildred "Patty" Baena, är 50 år gammal och hushållerska till familjen sedan 20 år.

För en dryg vecka sedan gick Terminatorstjärnan och före detta guvernören i Kalifornien Arnold Schwarzenegger, 63, och hans hustru Maria Shriver, 55, ut med nyheten att de separerar efter 25 års äktenskap.

Orsaken: Arnold har ett barn tillsammans med en förre detta anställd, som arbetat med familjen i 20 år, något hans hustru fick vetskap om först i januari i år.

"Finns ingen ursäkt"

”Efter att ha lämnat mitt uppdrag som guvernör berättade jag för min fru om det som hänt för mer än ett decennium sedan. Jag förstår och förtjänar det hat och den besvikelse mina vänner och min familj känner. Det finns ingen ursäkt och jag tar fullt ansvar för den smärta jag orsakat”, sa Arnold Schwarzenegger i ett uttalande.

Nu har det kommit fram vem mamman till hans fram tills nu okända son är.

Mildred "Patty" Baena, 50, har jobbat som hushållerska till paret Schwarzenegger och deras fyra barn; 14, 18, 20 och 21 år gamla i drygt 20 års tid.

"Hjärtekrossande tid"

Hon har bland annat tvättat, lagat mat och städat i familjens  herrgård i Brentwood, Los Angeles. Hon slutade sin tjänst när Arnold avslutade sitt uppdrag som guvernör i januari i år.

Enligt sajten TMZ ska Mildred "Patty" Baena och Arnold Schwarzenegger inlett ett förhållande i slutet av 90-talet. Hon ska inte ha berättat för Schwarzenegger att han var pappan till hennes sonen innan sonen var i två-årsåldern.

Baena beskriver sig själv som en "stolt" mamma på sin Myspace-sida med en kroppstyp som har lite "extra bagage".

Häromdagen valde Maria Shriver, 55, att kommentera skilsmässan.

– Det är en smärtsam och hjärtekrossande tid. Som mamma känner jag störst oro för barnen. Jag ber om medkänsla, respekt och avskildhet när jag och mina barn försöker bygga upp våra liv, säger hon till People.

Linda Hjertén

ARTIKELN HANDLAR OM