”Vi väntar inte barn”

Gynnings sambo slår tillbaka mot ryktena

Foto: Foto: KARIN TÖRNBLOM
”VÄLDIGT OLYCKLIGT” Alexander Lydecker avfärdar bestämt att han och sambon Carolina Gynning ska ha barn. ”De ska få sig ett samtal sedan”, säger han om Se och Hör som spridit påståendet.
NÖJE

Carolina Gynning och pojkvännen Alexander Lydecker slår tillbaka mot ryktena om att de väntar barn.

– Det här är väldigt olyckligt, säger Alexander.

Ryktena om att Carolina Gynning, 32, skulle vara gravid har florerat en längre tid. På sin blogg har hon också skrivit om sin längtan efter barn.

– Amen jag har sådana sjuka cravings för barn och hund just nu, jag vill till och med flytta till hus. Trodde väl aldrig att jag skulle säga det, men så är det. Jag är 32 år och jag har äntligen blivit vuxen, skrev hon i sin blogg i januari.

”Jag dementerar”

I senaste numret av Se och Hör påstås det att Carolina Gynning väntar sitt första barn. Alexander Lydecker blir minst sagt irriterad när Nöjesbladet når honom på telefon.

– Jag vet inte var de har fått uppgifterna ifrån. Jag kan dementera det här och nu. Att hon har skrivit sådana saker på sin blogg, det är en tolkningsfråga. Men så är det inte, säger Alexander

Lydecker.

Aktuell med bok

Hur känns det att det har blivit så fel?

– Det är ju väldigt olyckligt. Jag hade inte dementerat det om det var sant eftersom det i sådana fall skulle märkas.

– De ska nog få sig ett samtal sedan, säger Alexander Lydecker.

Carolina Gynning är aktuell med romanen ”Laura: Flickan från havet” och som skådespelerska i kommande filmen ”Blondie” där hon spelar mot bland andra Helena af Sandeberg och Marie Göranzon.

Nöjesbladet har sökt Carolina Gynning.

ARTIKELN HANDLAR OM