Bonde-Jonas är kär!

”Hon hade fifflat med bordsplaceringarna för att sitta hos oss”

På kärlekssemester i Budapest.
NÖJE

Äntligen har Jonas från ”Bonde söker fru” hittat kärleken – i spaterapeuten Christina, 36.

Det klickade aldrig mellan Ölandsbonden Jonas Andersson, 42, och hans utvalda Sara Almén i ­”Bonde ­söker fru” förra året. Överlyckliga singel­kvinnor runt om i landet passade då på att kärleksbomba bonden med sms och telefonsamtal. En beundrarinna vann hans hjärta. Hon heter Christina Gustafsson och är en 36 år gammal spaterapeut från Kalmar.

– Hon är supergó och ser bra ut. Allt känns jättebra, säger Jonas till Klick!

Träffades under ett partaj

Kärleksparet träffades i höstas samtidigt som ”Bonde söker fru” sändes på tv.

– Jag och Johan, Bonde-Johan alltså, var ute och partajade i Kalmar. Christina hamnade vid vårat bord och vi började prata. Fast det visade sig att hon hade fifflat med bordsplaceringarna för att sitta hos oss, berättar ­Jonas.

Christina hade spanat in bonden länge och till och med skrivit ett brev till honom men inte vågat skicka in det till programmet.

– Jag har läst det nu och det var fint. Visst, man tycker ju att alla brev är speciella men jag tror absolut att hon hade kommit med. Vi gillar båda att resa, vara spontana och lite äventyrliga, säger Jonas.

Är ett par sedan februari

Efter första mötet tog det ett tag innan de började träffas på allvar. Men sedan februari i år är de ett par. Och de har redan hunnit åka på kärlekssemester tillsammans.

– Jag skulle åka och hälsa på en kompis i Budapest och frågade om hon ville följa med. Det blev jättebra. Man kunde gå runt utan att någon kände igen en, här på landet går ryktena fort.

Vad föll du för hos Christina?

– Utseendet. Hon ser bra ut! Sen när man träffas mer är det personligheten som kommer fram. Hon är så snäll och jordnära. Och hon kommer jättebra överens med min pojke Liam.

ARTIKELN HANDLAR OM