Levde dubbelliv i 30 år

Gordon Ramsays svärfar hade två barn med en annan kvinna

Foto: Foto: Maria Östlin
Tv-kocken sparkade sin svärfar efter skandalen.
NÖJE

LONDON. Gordon Ramsays svärfar hade en familj vid sidan av.

Nu avslöjas detaljerna bakom det infekterade familjebråket som fick tv-kocken att sparka sin affärspartner och mentor – och omedelbart byta lås på kontoret.

Gordon Ramsay orsakade stora rubriker när han i oktober förra året sparkade sin svärfar från restaurangimperiet de skapat tillsammans. Först nu har sanningen bakom familjebråket kommit fram efter att en domare beslutat att inte förlänga den munkavle som Chris Hutcheson tidigare lyckats belägga engelsk press med.

Hade tre älskarinnor i fjol

I över 30 år hade Hutcheson levt ett dubbelliv med en parallell, hemlig familj, två barn med en annan kvinna och en rad älskarinnor, skriver Daily Mail. Bara under förra året hade Ramsays svärfar tre olika älskarinnor och minst en av affärerna uppges fortfarande pågå.

Chris Hutcheson reste på hemliga semestrar med sin andra familj, en son och en dotter som nu är 31 respektive 29 år gamla, tillsammans med älskarinnan Frances Collins, uppger Sun. Hans fru Greta, mamma till Gordon Ramsays fru Tana var fullständigt ovetande. Tana också. Enligt Sun fick hon inte veta förrän efter att Ramsay bryskt gett sin svärfar sparken.

Medierna fick munkavlar

När detaljer ur skandalen var på väg att offentliggöras i december vände sig Hutcheson till en domstol. I väntan på ett definitivt beslut belades engelsk press med munkavle för att skydda Hutchesons rätt till ett privatliv, men nu har det beslutet lyfts.

ARTIKELN HANDLAR OM