Pitt sugen på bröllop – efter barnens tjat

Foto: Foto: AP
Brad och Angelina med fyra av sina sex barn.
NÖJE

HOLLYWOOD. Nu är Brad Pitt, 47, och Angelina Jolie, 35, på väg att svänga om giftermål.

Allt på grund av barnen.

– De frågar om det. Det betyder mer och mer för dem. Det är något vi måste titta på, säger han.

Parets sex barn förändrar föräldrarna på många sätt.

– Det är som om de håller upp en spegel mot en. Det går inte att komma med ursäkter. Man måste se till att de borstat tänderna och ätit en god frukost. Man vill vara hos dem om de vaknar av en mardröm, berättar Pitt för USA Today.

”Mobil militärenhet”

Han oroar sig för barnen, inte minst på grund av kändisskapet.

– Våra barn måste bo bakom en mur. Utanför står personer med kameror. Men det får man ta. Jag visste aldrig att jag kunde få uppleva så mycket kärlek.

Han förnekar inte att sex barn skapar utmaningar.

– När vi reser är vi en mobil militärenhet. Barnen får stoppa ner sina saker i en ryggsäck. De ansvarar för sin egen väska. Mamma packar. Hon är bra på sånt. Tar bara det vi behöver. Inget extra.

Gyttjebrottning

Det finns tid för lek också.

– Angie och jag gör allt vi kan för att de ska få något som liknar ett normalt tillstånd, för att återskapa stunder som var så viktiga för oss. Det är inte ovanligt att de är täckta i målarfärg. Vi har gyttjebrottningar. Det är kaos från morgon till kväll när lampan släcks, och ibland efter det.

Paret är också öppet med sina barn när det gäller tvåsamhet.

– Det finns inga hemligheter i vårt hus. Vi säger till dem ”nu ska mamma och pappa gå och kyssas”. De tycker det är äckligt. Men vi kräver det.

ARTIKELN HANDLAR OM