Brand & Wiig – sexigaste vegokändisarna

Skådespelarna utnämnda till världens sexigaste vegetarianer

Foto: AP
Skådespelarna Kristen Wiig och Russell Brand är världens sexigaste vegetarianer, enligt djurrättsorganisationen PETA.
NÖJE

Hysteriskt roliga, heta och hälsosamma – komediskådisarna Russell Brand, 36, och Kristen Wiig, 37, är världens sexigaste vegetarianer, enligt djurrättsorganisationen PETA.

Nej, vegolivvstilen behöver inte betyda luftiga batikkläder och en efterhängsen doft av sojagryta. Det kan vara sexigt att skippa djur i dieten. Se bara på skådespelarna Russell Brand och Kristen Wiig, nyligen utnämnda till världens hottaste vegetarianer av djurrättsorganisationen PETA.

Vinnarna gratuleras med motiveringen "Dessa sexiga veggoälskande kändisar har fångat mångas hjärtan med sina komiska förmågor och medkännande val. Båda dessa roliga hetingar vet att det inte finns något kul med de övergrepp som djur som föds upp på köttfarmer får utstå. De sexiga stjärnorna visar att vegetarianskap får en person att skina från insida till utsida."

Blev vegetarian som 14-åring

Russell Brand är kanske inte känd för sin hälsosamma livsstil i övrigt, men vegetarian har den brittiske 36-åringen varit sedan han var 14 år gammal. När han i ett tv-program fick frågan om han använde fiskolja för att hålla sig alert svarade Brand:

– Jag tycker det är grymt att klämma olja ur en fisk, för de är rara små rackare, eller hur?

Hälsofreak rakt igenom

Amerikanska skådisen Kristen Wiig, känd från filmer som "På smällen" och "Dumpad", är till skillnad från Brand inte bara vego – utan hälsofreak rakt igenom. Hon håller en strikt diet med tofu, tranbär och sojaprodukter, men tillåter sig att frossa i sötsaker en dag i veckan.

– Det hjälper en att hålla linjen resten av veckan, säger Wiig till sajten contactmusic.com.

Brand och Wiig tar över stafettpinnen från skådespelerskan Olivia Wilde och kändistränaren Bob Harper, som utsågs till de sexigaste vegetarianerna av PETA förra året.