”Bachelorette”-Fridas nya kärlek: ”BB”-Patrik

– Han är världens finaste

1 av 27
Hennes ”Bachelorette”-förhållande höll inte länge. Men nu är Frida Danielsson lycklig igen med Patrik Edvardsson.
NÖJE

I ”Bachelorette” valde hon till slut Christian Nicolaisen. Men förhållandet höll bara i en månad.

Nu har Frida Danielsson funnit kärleken i ”BB”-Patrik Edvardsson.

Patrik om Frida: ”Hon är en av de få människor som känner mig riktigt, men också en av ytterligare färre som jag vill ska känna mig helt och fullt ut. Att jag känner så för henne är väl kanske inte så svårt egentligen. Hon är precis så fantastisk som man kan tro... och lite till. Hälsofreak. Mystjej. Knasboll. Vacker. Svårt att inte tycka om henne :)”, skriver Patrik på sin blogg.

28 ungkarlar tävlade om hennes gunst i TV3:s dejtingprogram ”Bachelorette”. I den sista dramatiska rosceremonin föll 29-åriga ­Frida Danielssons slutgiltiga val ­på egenföretagaren Christian Nicolaisen, 25.

– Christian var en person som jag tidigt kände väldigt starkt för. Han charmade mig och vi kände en dragningskraft till varandra. ­Utseendemässigt är han precis min typ, säger Frida till Klick!

”Såg mig som en vän”

Paret fortsatte att träffas en tid efter att kamerorna slocknade, men Fridas känslor besvarades aldrig.

– Jag var beredd på att lägga ner tid och energi på att lära känna varandra. Christian kände ­tyvärr ganska tidigt att han inte hade så pass starka känslor för mig som jag hade för ­honom. Han såg mig mer som en god vän, ­säger Frida.

Förhållandet sprack efter knappt en månad.

Kort singelperiod

Fridas tid som singel blev dock kortvarig. Eft­er ”Bachelorette”-finalen häromveckan avslöjade Frida på sin blogg att hon funnit kärleken i IT-teknikern Patrik Edvardsson, 34, känd från TV11:s dokusåpa ”Big Brother”.

– När Patrik kom ut ur ”Big Brother”-huset började vi umgås intensivt under en period. Plötsligt föll sig allt väldigt naturligt, fortsätter Frida.

Vänner i flera år

Det nyblivna paret har varit goda vänner sedan 2009. Först för en månad sedan insåg Frida att hon var kär.

– Det är ingen hemlighet att ­Patrik har varit intresserad av mig ganska länge, men jag har inte nappat förrän nu, haha.

– Plötsligt insåg jag att jag hade världens finaste kille framför ögonen.  Det var först då jag började våga släppa på känslorna. Det föll sig ganska naturligt att det blev mer än bara vänskap.

Funderar på att bli sambos

I dag veckopendlar TV-paret mellan Patriks hem i Skåne och Fridas hemvist Stockholm. Duon har redan långtgående planer för ett gemensamt liv i storstan.

– Patrik har pratat om att flytta upp till Stockholm permanent. Det är inte alls omöjligt att vi flyttar ihop. Vi trivs jättebra tillsammans och kompletterar varandra väldigt bra.

ARTIKELN HANDLAR OM