Kim försvarar sin rumpa: ”Är äkta”

Har tagit fram bevis

1 av 8
Kim Kardashian har röntgat rumpan och lagt upp bilder på twitter för att bevisa dess äkthet.
NÖJE

Skeptiker och tvivlare, Kardashian-klanen har ett viktigt meddelande: Kims rumpa är äkta vara — och hon har röntgenplåtarna som bevisar det.

Realitystjärnan Kim Kardashian, 30, har under flera år tampats med rykten om att hon skulle ha förstorat sin berömda bakdel med silikoninlägg.

Nyligen tystade lillsyrran Khloe kritikerna genom att lägga upp en bild på Twitter där Kim poserar bredvid en röntgenbild föreställande stjärnans famösa gump.

”Ett gammalt armeniskt arsle”

”Hon är helt naturlig! Kim röntgade sin rumpa... Se, den är verklig! Lol... Finns inget bättre än ett gammalt armeniskt arsle att starta dagen med”, twittrade Khloe.

Utspelet hos familjens husläkare dokumenterades i en episod av realityserien "Keeping up with the Kardashians", i hopp om att en gång för alla stävja spekulationerna om eventuella ingrepp.

”Bevis, baby!”

”Haha! Sakerna som mina systrar får mig att göra. Bevis, baby!" twittrade Kim efter besöket.

Kardashian är inte den första stjärnan som tar hjälp av läkarkåren för att döda envisa operationsrykten. 2005 lät modellen och programledaren Tyra Banks en doktor undersöka hennes bröst i direktsändning för att bevisa för världen att behagen var äkta.