Beckhams egen bild på nyfödda dottern

Här är Harper Seven Beckham – Victoria la ut bilden på Twitter

Foto: STELLA PICTURES
NÖJE

Victoria Beckham har lagt ut en bild på sin nyfödda dotter Harper Seven i famnen på sin pappa David – på Twitter.

Den svartvita bilden är den första glimten som världen har fått se av Beckhams dotter – född med kejsarsnitt förra veckan på Cedars-Sinai hospital i Los Angeles.

David la senare upp en bild på Victoria och dottern Harper på sin Facebook-sida med texten: "Jag tog den här bilden av mina två sovande tjejer".

Fjärde barnet

Paret har upprepade gånger uttryckt sin glädje över födelsen av deras fjärde barn – både på internet och i verkliga livet. När den tidigare engelske fotbollskaptenen David Beckham besökte en fotbollsmatch under gårdagen i LA bar han rosa-vita stövlar med namn på alla fyra barnen skrivna över skorna, enligt Telegraph.

Samtidigt twittrade Victoria: "Vi känner oss alla välsignade och killarna älskar sin lilla syster så mycket!!!"

Gifta sedan 1999

Beckhams, som gifte sig 1999, har sedan tidigare tre pojkar – Brooklyn, 11, Romeo, 8, och Cruz, 5.

Paret visste att de skulle få en flicka den här gången. I mars berättade Beckhams för People magazine: "Självklart, när man har tre pojkar, så förväntar man sig att få en till, så att få veta att det är en liten tjej är förvånande, men naturligtvis är vi överlyckliga."

En vecka innan Victoria skulle föda tog David en bild på henne i smyg när hon bara hade på sig en bikini – och la ut den på Facebook.

Den tidigare Spice Girl-medlemmen Victoria "Posh Spice" Beckham har 1,5 miljoner användare som följer henne på Twitter. Både Mel "Scary Spice" B och Emma "Baby Spice" Bunton har skrivit och gratulerat till den nya familjemedlemmen.