Jay-Z:s dotter döpt efter ex?

Beyoncé Knowles make kan inte släppa taget om Blu Cantrell

NÖJE

Medan popdrottningen Beyoncé  Knowles, 30, och hiphopmogulen

Jay-Z, 42, njuter av föräldraskapets första veckor går rykten varma på nätet. Har Jay-Z namngett nyfödda dott­ern Blue Ivy efter före detta flickvännen, 35-åriga r’n’b-sångerskan Blu Cantrell?

Blu Cantrell.

Jay-Z och Blu dejtade för några år sed­an.­­ Och på hans dotters födelsedag skickade Blu en hälsning på Twitter, där hon även kommenter­ar namn­valet.

”Självklart vill jag gratu­lera Jay-Z och Beyoncé­ till deras friska och glada flicka!! Jag älskar hennes namn :-)”

Det var i början av 2000-talet som Blu Cantrell hade sina glansdagar med hitlåtar som ”Breathe” och ”Hit ’em up style­ (Oops!”. Innan hon slog igenom som sångerska deltog hon i en nakenfotografer­ing som hon, eft­er att hon slag­it igen­om, var rädd skulle läcka ut. Därför avslöj­ade Blu till slut nyhet­en själv.

FAKTA

Blue Ivy fick gunghäst i äkta guld

l Lilla Blue Ivy är född med Swarovski­sked i mun. Trots dotterns två veckor korta jordeliv har premiärpäronen Jay Z och Beyonce redan spenderat över 10 miljoner på henne.

— De är helt gränslösa och köper grejer som om det inte fanns någon morgondag. Bland annat en bebisstol med Swarovskikristaller från Carla Monchen för 100 000 kronor, säger en källa nära paret.

   Jay Z har dessutom inhandlat en Ginza Tanaka-gunghäst i äkta guld — värd fyra miljoner — en lekstuga för 200 000 kronor, en 1,4-miljonersvagga samt en leksaksversion av lyxbilen Bugatti till sin ögonsten.

Nya detaljer har även läckt kring parets bekvämlighetskrav på förlossningsklin­iken.

   — Byggarbetare fick riva väggarna mellan åtta rum och bygga om dem till två lyxsviter bara för Beyoncé och Jay, säger en sjukhuskälla till tidningen Us Weekly.