Andreas Carlsson dejtar Jolie-kopia

1 av 4
Före detta ”Idol”-domaren Andreas Carlsson har smak för modelltjejer. Modell för nya kärleken verkar Angelina Jolie ha stått.
NÖJE

Den forne ”Idol”-domaren Andreas Carlsson, 38, dejtar förra Miss World–kandidaten Dani Karlsson, 26. Paret sågs tillsammans på ”Idol”-finalen i november och hon skriver, dagen efter, om kvällens bravader på sin välbesökta blogg.

”Ligger i badet och är rätt slut från i går. Hade jättetrevligt på ’Idol’ och efteråt med då vi alla gick ut en sväng.”

I slutet av december skriver hon att hon ”dejtar någon”.

Både Andreas och Dani huserar­ i Los Angeles för tillfället och umgås, enligt rapporter, flitigt med varandra. Dani är ursprungligen från Malmö och när hon är hemma­ hänger hon med sina två hundar, mopsarna Baby Belle och Estelle.

Angelina Jolie-kopian har tidigare kopplats ihop med Hollywoodveteranen Mel Gibson, 56. Det var på en den trendiga nattklubben Drais som de åt middag tillsammans och flirtade öppet, enligt tidningen National Enquirer. Modellen skrev ett blogginlägg om kvällen som hon senare valde att radera.

Försmak för modellkvinnor

”Ikväll gick jag till Drais och käkade middag med … Mel Gibson och andra roliga personer. Satt i timmar med Mel, pratade filmer och drack massor av fruktdrinkar. Efter det hjälpte han mig att justera min rygg och nacke vilket kändes fantastiskt.”

Andreas har en försmak för vackra modellkvinnor. Han har tidigare­ varit ihop med ex-modellen Hannah Graaf,­ 33, som han har sonen William,­ 10, tillsammans med. För några år sedan var han även nära att gifta sig med glamourmodellen Erika Johnson, 29.

Klick! har sökt Dani och Andreas­ för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM