”Blake är Demis nya unga älskare”

Stjärnan har gått vidare efter skilsmässan från Kutcher – har ny man.

1 av 3
NÖJE

Nyss ryktades skönhetsmogulen Scott-Vincent Borba, 38, vara hennes romans. Nu verkar i stället en annan man ha fått Demi Moore, 49, på fall. Efter uppbrottet från Ashton Kutcher, 33, pekas personlige tränaren och modellen Blake Corl-Baietti, 26, ut som skådespelerskans nya kärlek.

Romansspekulationerna drog i gång när duon nyligen spatserade längs en gata i Los Angeles, skriver People. Och initierade källor menar att de funnit varandra.

Unga och vältrimmade Blake har på hemsidan onemodelplace.com beskrivit sig själv som en riktig ”renässansmänniska” som älskar att vara utomhus. Strålande match för Demi som till exempel setts campa tillsammans med ex-maken flera gånger under deras äktenskap. På profilsidan, som Blake la upp 2009, förklarar han dessutom­ att han är en ärlig­ person som älskar att ha roligt­ och att han planerar att ta examen i kinesologi­ (alternativmedicinsk metod som bedömer om stress, obalanser eller blockeringar finns i kroppen).

Demi bröt med ”Två och en halv män”-stjärnan Ashton i november förra året efter ihärdiga­ otrohetsrykten. Paret hade då varit­ gifta i sex år.

FAKTA

FRÅN SLUSK TILL HUNK

Även om Demi Moore tycks ha gått vidare verkar Ashton Kutcher, 33, ha gjort det motsatta. När Hollywoodstjärnan medverkade vid ett press­event inför tv-serien ”Två och en halv män” hade han tagit på sig sin vigselring igen och dessutom klippt och rakat sig. Skådespelaren ville dock inte kommentera skilsmässan under presskonferensen. Däremot tog han upp det faktum att han rakat sig.

– Jag är säker på att det kommer att finnas människor som nu när jag klippt mig och rakat mig tycker att jag ska ha långt hår och skägg, sa Ashton.