Festandet fick Klum att lämna Seal

Nu bekräftar paret skilsmässan: Vi har vuxit isär

NÖJE
Foto: Foto: AP
Heidi Klum och Seal.

HOLLYWOOD. Ett ständigt festande. Det pekas ut som orsaken till brytningen mellan Seal och exmodellen Heidi Klum.

– Det började på Ibiza i somras, säger källor.

Seal ska då kväll efter kväll ha gått på nattklubbar med sina kompisar och lämnat sin hustru hemma med parets fyra barn.

– Fasaden krackelerade och alla pratade om det under deras semester. Han verkade ha spårat ur, säger en källa till Sunday Mirror.

Sedan återkomsten till USA har parterna enligt uppgiftslämnare jobbat mycket på skilda håll, vilket ytterligare förvärrat krisen.

I förrgår rapporterade Radaronline och Tmz att Klum ska ansöka om skilsmässa den här veckan.

”Vuxit isär”

På måndagsmorgonen, svensk tid, bekräftade Klum och Seal skilsmässan för People.com.

– Trots att vi har njutit av sju väldigt kärleksfulla, lojala och lyckliga år som gifta, har vi efter mycket själasökande beslutat oss för att separera. Vi har haft den djupaste respekt för varandra under vårt förhållande och kommer att fortsätta älska varandra väldigt mycket, men vi har vuxit isär. Det här är en vänskaplig process och att skydda våra barns välmående kommer att fortsätta vara vår första prioritering, särskilt under den här perioden av förändring. Vi tackar våra familjer, vänner och fans för deras snälla ord och stöd. Och för våra barns skull uppskattar vi att ni respekterar vårt privatliv, skriver de.
Paret har fyra barn – Leni, 7, Henry, 6, Johan, 5, och Lou, 2.