Nu rämnar allt för Demi

Uppges få vård för anorexia och missbruk – samtidigt festar Ashton

1 av 7 | Foto: Foto: STELLA PICTURES
HOPPAR AV STORFILM Demi Moore har rasat i vikt. I måndags kollapsade stjärnan och är nu inlagd på sjukhus. Nu hoppar hon också av filmen ”Lovelace”.
NÖJE

LONDON. Demi Moore, 49, vårdas på sjukhus för anorexia och drogmissbruk.

– Hon kollapsade av ett epileptiskt anfall, säger en källa till Radar Online.

I går hoppade hon av en kommande filminspelning.

Samtidigt festar Ashton Kutcher, 33, i Brasilien. Sent i natt hade han ännu inte kommit med någon reaktion på sin frus hälsotillstånd.

De var ett av Hollywoods mest hyllade par. Via Twitter kunde man följa deras ständiga flirtande och trots åldersskillnaden på nästan 16 år ansågs Ashton Kutcher och Demi Moores förhållande vara ett av de starkaste.

Men så rämnade fasaden.

Star Magazine avslöjade i början av oktober hur Ashton Kutcher ägnat parets sjätte bröllopsdag åt att vara otrogen med 22-åriga Sara Leal på ett lyxhotell i San Diego.

En och en halv månad senare går Demi Moore ut med att hon tänker ta ut skilsmässa från sin make.

Party med olika kvinnor

Men Ashton Kutcher tycks ha tagit beskedet med ro. Snart sprids bilder på hur han festar i Europa med den ena kvinnan mer lik sin blivande exfru än den andra. Julhelgen tillbringade han i Italien med manusförfattaren Lorene Scafaria som enligt Daily Mail ryktas vara hans nya flickvän.

Demi däremot har sett allt tunnare ut för varje bild som publiceras av henne under hösten och vintern. Så, sent i måndags kväll, kollapsade hon i sitt hem.

Enligt Hollywoodsajten TMZ kan kollapsen ha orsakats av en drogöverdos, men källor säger till RadarOnline:

– Hon kollapsade av ett epileptiskt anfall.

Nu vårdas hon på sjukhus.

– Hon får behandling för anorexia och även för andra problem som orsakade hennes anfall, säger källan.

Hon uppges också ha sökt hjälp för drogmissbruk.

I går sågs Demis dotter Rumer Willis oroligt vanka av och an utanför sjukhuset där Demi vårdas medan hon pratade i telefon.

Tacksam för allt stöd

I går bekräftades dessutom att Demi Moore drar sig ur den kommande inspelningen av filmen ”Lovelace”.

– På grund av stressen i sitt liv just nu, har Demi valt att söka professionell hjälp för att behandla sin utmattning och förbättra sin allmänna hälsa. Hon ser fram emot att bli bra igen och är tacksam för stödet från sin familj och vänner, säger hennes representant till TMZ.

FAKTA

Kutcher och Moore – här är deras liv

Kutcher

2003

25 år gammal hade Ashtons karriär precis börjat. Tonårspubliken kände igen honom från komediserien ”That 70s show” och filmen ”Dude, where’s my car?”. Dessutom ledde han sin egen doldakameran-show på MTV, ”Punk’d”. Samma år som han träffade Demi släpptes också filmen ”Smekmånaden” där han spelade mot Brittany Murphy.

2012

Gör succé som Charlie Sheens efterträdare i ”2 ½ män”, med ett kontrakt värt omkring 140 miljoner kronor för ett års medverkan. Debutavsnittet hade 27,8 miljoner tittare, fler än något avsnitt med Sheen.

Direkt efter debuten dippade tittarsiffrorna, men enligt Nielsen Ratings ligger de nu stadigt bättre än under Sheens tid.

Medverkat i hyllade ”New Years Eve” och komedierna ”What happens in Vegas” och ”No strings attached”. Driver ett produktionsbolag som skapat flera amerikanska dokusåpor.

Demi Moore

2003

Efter flera megasuccéer på 90-talet, med filmer som ”Ghost”, ”På heder och samvete”, ”Ett oanständigt förslag” och ”Skamgrep” var Demi en av Hollywoods bäst betalda kvinnliga skådespelare. Hon hade tagit sig igenom mindre lyckade filmer som ”Striptease” och ”G.I. Jane” och hyllades för sin gästroll i ”Charlies änglar – utan hämningar”.

Några år tidigare hade hon skiljt sig från Bruce Willis, men paret var vänner med delad vårdnad om sina tre döttrar.

2012

Efter splittringen från Ashton Kutcher rasade hon i vikt.

Nu vårdas hon på sjukhus för anorexia och drogmissbruk.

I går bekräftades att hon hoppar av inspelningen av filmen ”Lovelace”.
 

Paret – år för år

2003

Ashton Kutcher är 25 när han inleder en relation med den nästan 16 år äldre Demi Moore.

2005

Förhållandet har klarat sig igenom över två år av skriverier om Ashton som ”toyboy” och Demi som ”cougar”. Den 24 september gifter de sig i en Kabbalah-ceremoni i sitt hem inför ett hundratal gäster, däribland Bruce Willis.

2008

Demi och döttrarna intervjuas av Harper’s Bazaar. Men Tallulah, då 14, tycks inte hålla med tidningen People som ett par år tidigare utsett Ashton till världens sexigaste man:

– Det känns konstigt att folk tycker att min styvfar är het, utbrister hon.

2009

Ashton Kutcher blir den första Twitter-kändisen som får en miljon följare. Demi och Ashton blir det största Twitter-paret i Hollywood och överlyckliga fans kan följa parets kärleksfulla twittrande till varandra, både när de är i olika delar av världen, men ännu oftare när de sitter mitt emot varandra vid matbordet eller hemma i soffan.

2010

Precis före parets femte bröllopsdag publiceras uppgifter om att Ashton varit otrogen i en amerikansk veckotidning. Men paret visar upp en enad front och hävdar att påståendet är ”ärekränkning”.

2011

Efter att Ashton fått rollen som Charlie Sheens efterträdare i ”2 ½ män” återkommer uppgifter om hans kvinnoaffärer. När Star Magazine avslöjar att Ashton varit otrogen samma helg som parets bröllopsdag får Demi till slut nog. Den 17 november går hon ut med att hon separerar från Ashton och tänker ansöka om skilsmässa.

2012

Kutcher festar i Brasilien när Demi förs till sjukhus efter ett anfall, enligt TMZ rör det sig om en överdos. Paret har ännu inte lämnat in skilsmässoansökan.

Specialfokus/Demi Moore

Vad: Demi Moores och Ashton Kutchers kraschade äktenskap – vad hände egentligen?

Varför: När de möttes var hon en stor Hollywoodstjärna och han en pojkspoling med ett dolda kameran-program på MTV. Nu gör han megasuccé i ”2 ½ män” medan hon vårdas på sjukhus för anorexia och drogmissbruk.