”Jag är stolt över att bli pappa igen”

Frank Andersson, 55, väntar barn med sin Jeanette, 27

1 av 3 | Foto: Gustav Hugosson
”Alla dömde ut oss” Frank Andersson är 28 år äldre än Jeanette Bouvin, något som omgivningen till en början hade synpunkter på. ”Alla runt omkring dömde ut mig och ­förhållandet och våra möjligheter. Men det fungerar mycket bra”, säger Frank.
NÖJE

Frank Andersson, 55, ska bli pappa igen.


Han väntar barn tillsammans med fästmön Jeanette Bouvin, 27.


– Jag är stolt som en tupp, säger han.Brottarlegendaren Frank Andersson har på senare år gjort succé i både ”Let’s ­dance” och i showen ”Ladies­ night”.

Han har också funnit en ny kärlek i ­Jeanette ­Bouvin. Och nu får de snart en ny familjemedlem. Om allt går bra är födseln planerad till i ­början av september.


– Det känns jättebra. Jag känner mig privilegierad över att ha träffat Jeanette och har aldrig varit så kär som jag är nu. Jag ser fram emot att bli pappa igen och är stolt som en tupp, säger Frank Andersson, när Nöjes­bladet träffar paret.


”Jag var gift”

Han har sedan tidigare tre – och hon två barn från tidigare förhållanden. Frank och Jeanette träffades för ungefär ett år sedan och kärleken växte sakta men säkert fram.

– Vi träffades genom min familj eftersom min bror Thomas känner Frank. Vi började umgås i februari men jag var gift och Frank hade precis separerat. Just då blev det ingenting men vi bytte telefonnummer och hördes lite sporadiskt, ­berättar Jeanette Bouvin.

Skulle flytta

– Det var en oväntad händelse i livet och jag var på väg att flytta till Spanien just då. Alla runt omkring dömde ut mig och ­förhållandet och våra möjligheter. Men det fungerar mycket bra, säger Frank angående ålderskillnaden på 28 år dem emellan.

Paret förlovade sig i ­höstas. Det var i samband med ”Ladies night”-turnén som Frank efter en avslutad föreställning överraskade sin blivande fru. Inför hela ”Ladies night”-gänget med Martin Stenmarck, Brolle och Thomas Järvheden i spetsen, friade han till sin Jeanette.

”Jag är så lycklig”

I sommar gifter de sig. Kyrkan är redan bokad, men paret vill hålla datumet hemligt ett tag till.

– Det blir i alla fall innan barnet är fött. Vi ska ha ett litet sommarbröllop och kyrkan på Ingarö ligger så fint vid vattnet.

Vad är det bästa med Frank?

– Att han bakom den ­tuffa fasaden har ett väldigt stort hjärta. Han är väldigt gullig och mån om mig och mina döttrar. Jag är så glad och lycklig över det här, säger Jeanette Bouvin.

FAKTA

Från brottning till ”Ladies night”

Trefaldig världsmästare i brottning, 1977, 1979 och 1982, samt brons i OS 1984.

Tilldelades Svenska Dagbladets Bragdguld 1977.

Har skrivit en egen bok, självbiografin ”Sanningen om lögnerna”.

Deltog i ”Let’s dance” 2011 där han tillsammans med sin danspartner Charlotte Sinclair gick till final och slutade tvåa.

Var i fjol en av stjärnorna i krogshowen ”Ladies night”, tillsammans med Martin Stenmarck, Brolle och Thomas Järv­heden.

Har tidigare deltagit i ­Expedition Robinson VIP, 2005.

I fjol separerade han från Jeanette Kindblom, 40, som han har dottern Montana med.

Han har tidigare varit tillsammans med Grynet Molvig.

ARTIKELN HANDLAR OM