Cruise har träffat Suri

Tillsammans med dottern igen

1 av 5 | Foto: Wireimage
Yolanda Pecoraro.
NÖJE

LONDON. Tom Cruise har fått träffa sin dotter för första gången sedan Katie Holmes begärde skilsmässa från Hollywood-stjärnan.

I dag fångades Suri på bild i sin pappas famn i New York.

Det har snart gått tre veckor sedan Nöjesbladet som första tidning i världen kunde bekräfta tidningen S uppgifter om Katie Holmes och Tom Cruises skilsmässa.

Sedan dess har mamma Katie fått igenom sitt krav på vårdnad om Suri och hon har även skrivits in på an katolsk flickskola i New York i stället för den scientologi-skola som pappa Tom enligt uppgift velat ha henne i.

Träffade inte Katie

Men i avtalet mellan det tidigare äkta paret har Tom Cruise omfattande besöksrätt med sin dotter och i dag träffades de för första gången när Hollywood-stjärnan flög från filminspelningarna av "Oblivion" i Kalifornien till New York för sin dotters skull, skriver Radar Online.

Han fångades på bild med Suri i famnen på väg in på Greenwich Hotel på Manhattan men enligt Hollwood-sajten TMZ träffade Cruise inte sin före detta fru när han hämtade sin dotter.

Famnen full av leksaker

Strax efter att Tom och Suri kom till hotellet anlände också skådespelarens syster Cass Mapother med famnen full av leksaker, skriver Daily Mail.

Tills i dag har Tom fått hålla kontakten med sin dotter via telefon och videochattar på nätet.

ARTIKELN HANDLAR OM