Storbråk mellan Jacksonsyskon

Janet och Jermaine rök ihop offentligt – polis kallades till hemmet

1 av 4 | Foto: AP
Paris Jackson tillsammans med delar av familjen, Blanket Jackson, Prince Jackson, Katherine Jackson och La Toya Jackson.
NÖJE

Det råder kaos i familjen Jackson efter Katherine Jacksons försvinnande.

Polis har kallats till hemmet och det spekuleras kring en strid om pengar.

TMZ har publicerat bilder på Janet och Jermaine Jackson i bråk.

Katherine Jacksons mystiska försvinnande var aldrig något försvinnande. Det visade sig att Jacksonmamman befann sig i Arizona, efter dottern Janets önskan om att hon skulle få vila ut, skriver Radaronline.

Janet låg bakom alltihop, hon kände att Katherine behövde medicinsk hjälp och vila. Det var en desperat åtgärd, men Janet kände att hennes mamma behövde komma i väg från hemmet och Michaels barn Paris och Prince Michael.

Vill dela på pengarna

Men andra källor menar att det fanns en baktanke. Nu spekuleras det vilt kring att Katherines Arizonaförsvinnade handlar om pengar. Källor till Perez Hilton säger att Michael Jacksons syskon förde henne dit eftersom de inte finns med popkungens testamente. Det var en samlad kraftansträning för att få barnbarnen att inse att syskonen också måste få sin del av kakan.

Hätsk diskussion

I måndags meddelade polisen att de fått göra en utryckning till Katherines hem efter att en person anklagat en annan för misshandel.

TMZ har publicerat bilder på syskonen Janet och Jermaine Jackson mitt uppe i en hätsk diskussion samma dag. Det är dock ingen som har bekräftat att det är syskonen som kallat på polis.