Holmes ledtrådar innan skilsmässan

1 av 7 | Foto: Bulls
En av de första bilderna på Katie efter beskedet om att hon vill skiljas från Tom. Passande nog blir hennes nästa roll som ensamstående mamma i filmen ”Molly”, som hon ska regissera och också varit med och skrivit manus till.
NÖJE

Katie Holmes gav hemliga ledtrådar redan innan skilsmässan.

Hon vägrade nämna Tom Cruise vid namn men pratade mer om hur hon funnit sig själv.

– I dag är jag mer balanserad, sa hon.

Katie Holmes.

Skilsmässan mellan Tom Cruise, 50, och Katie Holmes, 33, slog ner som en bomb i slutet av juni, trots att ihärdiga rykten florerat under en tid. Nu visar det sig att Holmes gav tydliga ledtrådar redan innan uppbrottet blev känt.

Så sent som dagen före tillkännagivandet gjorde hon en intervju med Kelsey McKinnon som jobbar för det Kaliforniska livsstilsmagasinet C magazine. Hon vägrade då konsekvent att nämna Tom Cruises namn, skriver Contact Music.

”Vaktar sin tunga”

Kelsey har gått igenom intervjun i efterhand och kommenterar skådespelerskans hemlighetsfulla ledtrådar för WWD.com.

– När man lyssnar igenom banden finns det tecken‚ Holmes vaktade definitivt sin tunga, lade några kort på bordet men visade aldrig hela handen, säger han.

När han sedan frågade Katie om dottern Suri, 6, stärkt deras förhållande tvekade hon.

– Jag vet inte… Jag menar… jag vet inte, sa hon.

”Är mer balanserad”

Katie Holmes hade däremot inga problem att prata om sin egen framtid, karriären och hur hon funnit sig själv de senaste åren.

– Jag började jobba hårt vid en väldigt låg ålder för att jag ville samla på mig erfarenheter. I dag känner jag mig mer balanserad, som att jag har mer att komma med. Jag har alltid velat ta igen vad jag missat i mitt privatliv och jobba upp det till samma nivå som karriären, säger hon till C Magazine.

BILDEXTRA: Katie Holmes väg till friheten