”Vi har gått igenom svåra tider”

Rubert Sanders fru talar ut om den tuffa tiden med regissören

1 av 14 | Foto: AP
Bara någon vecka innan otrohetsskandalen talade Rupert Sanders fru Liberty Ross ut om parets svåra tid.
NÖJE

Snacka om timing.

Snövit-regissören Rupert Sanders fru talar ut om den tuffa tiden paret gått igenom.

Samtidigt sprids otrohetsskandalen med Kristen Stewart i media.

Bara någon vecka innan otrohetsskandalen mellan skådespelerskan Kristen Stewart, 22, och regissören Rupert Sanders, 41, blev offentlig talade hans fru Liberty Ross, 33, ut om den tuffa tid de gått igenom.

I intervjun verkar Ross dock övertygad om att den jobbiga tiden är över, skriver NY Daily news.

– Jag gick från det glamorösa livet med att jobba med Karl Lagerfeld och John Galliano till att leva isolerad i ett hus på en bergstopp med en man som jobbade mestadels av tiden. Men det är därför det känns så bra nu, vi tog oss igenom den jobbiga tiden, vi höll ut.

Svår nystart

Ross som lämnade sin karriär som modell i London för att flytta till Sanders i Los Angeles erkänner att det inte var lätt att starta ett nytt liv på andra sidan Atlanten.

– Jag romantiserade hemkänslan ett tag, jag älskade att ha en inköpslista och en kyl fylld av mat för första gången. Men att flytta hit och starta ett nytt liv var svårare än jag räknat med. Jag trodde inte att det skulle vara så skrämmande och isolerat som det visade sig vara, säger hon.

Ensam förälder

De gemensamma barnen Skyla, 7, och Tennyson, 5, visade sig också vara en utmaning, speciellt sedan Ruperts Hollywoodkarriär tog fart på riktigt.

– Jag skulle aldrig tala högt om att jag uppfostrat barnen på egen hand, men tidvis har det känts så, säger hon till You magazine.

ARTIKELN HANDLAR OM