’Förhållandet pågick under flera månader’

Stewart höll masken medan Pattinson skrev kärlekslåtar

1 av 21
KÄRLEKSSAGAN ÖVER? Robert Pattinson och Kristen Stewart.
NÖJE

Nu körs kniven djupare i Robert Pattinson, 26.

Tidigt i morse svensk tid avslöjades det att förhållandet mellan hans sambo, Kristen Stewart, och regissören Rupert Sanders, ska ha pågått i månader.

Medan han satt hemma och skrev kärlekslåtar till sin kollega i ”Twilight” var hon ute och vänstrade.

Foto: AP SCANPIX SWEDEN
SKULLE GIFTA SIG Robert Pattinson och Kirsten Stewart var ute och tittade på förlovningsringar för bara tre veckor sedan.

Dubbelspelet måste göra extra ont för Pattinson eftersom han och Stewart för bara tre veckor sedan tittade på förlovningsringar tillsammans. Då var den 22-åriga skåde­spelerskan redan mitt uppe i romansen med Sanders, 41.

– Relationen har pågått i månader, säger Leopold Ross, bror till Sanders fru Liberty, i Sunday People.

Det började under andra halvan av inspelningen av ”Snow white and the huntsman” och fortsatte genom hela efterbearbetningen fram till förra veckan.

Hela tiden höll Stewart masken.

Togs på bar gärning

Medan Pattinson i en intervju med Black Book Magazine berättade om hur Stewart blivit hans musikaliska inspiration och hur han skrev kärlekslåtar till henne hade hon fullt upp med Sanders.

Inte förrän hon i förra veckan fångades på bild när hon i en bil i Hollywood förlustade sig med ­regissören rullades dubbel­livet upp.

Hon gick då ut med en ­offentlig intervju och kallade otroheten ett tillfälligt snedsteg. Men det är enligt Leopold Ross lögn.

Pattinson är dock inte den enda som lurats av Stewart.

”De verkade så kära”

För tre veckor sedan tittade de ­båda skådespelarna på förlovningsringar hos smyckedesignern Neil Lane i Beverly Hills.

– De verkade så kära. Han kunde inte sluta stirra på henne när hon provade guldringar med olikfärgade diamanter, säger en av Lanes ­assistenter till The Express.

Pattinson och Stewart ska enligt uppgiftslämnaren ha hållit varandra i handen och kramats medan de ­beskrev den ”perfekta” förlovningsringen. Bara dagar tidigare hade Pattinson uppgett att han inte längre var ”rädd för giftermål”. Han sa också: ”Med Kristen är jag redo för vad som helst”.